Traži se odgovarajući partner
0
McDonald's zainteresovan da otvori restoran u BiH
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kljukuša ba zakon.
dobit će te ćunu u somunu.
Je li to u opasnosti moja imperija ćevapa?
Ma gdje ce mc opstati pored otrova na bjelavama....nigdje veze....:P
Jesil pozelio cvaraka?
Niko ne jede vise ni cevape, to je smece puno holesterola. Vratite svinjetinu srbima i hrvatima i bosnjacima koji vole cvarke u SARAJEVU!
Fuj, majku vam oni po sred mozga bolesniog! Ove planetarno ozloglasene ubice neka ne dolaze u nasu zemlju1 M R S STOKO!!!!
ma bit se on u ALTI
Interesantno. Da li je iko procitao sta pise na njihovoj stranici? Oni za sada uopste nemaju namjeru da otvaraju restoran u BiH. Ako i kada odluce a neko se prijavi onda ce kontaktirati tu osobu uzimajuce pohranjene podatke (database).
joj, ja sad doso so hanumom iz mekdoneldsa i pravo smo se nazderali onijeh sendvica od po marku, pardon, euro
sta se bunite seljaci fora vam sada mcdonalds nevalja a vecina vas se hrani u njemu sad preseravate
Ne treba nam vas Junk Food smece iz Amerike. Nadam se da nikad necete napraviti posao u BiH. Sto se tice hrane imamo mi ovdje mnogo kvalitetnije od vasih Mac-ova!
Cevapi su teska gastronomija za MC\'Donalds, mogu da se pale na tu ideju otvaranja MC\'Do u Sarajevu sami oni koji nikada nisu jeli njihove specijalitete, biftek 0,3 cm ko opanak, ispecen prepecen kad ga jedes koda jedes komad drveta, majoneza i razlicitih derivati u prasku, a to da su im sokovi, kao Coca Cola bukvalno falsh, jer ih oni prave u restoranu zato sto dodze u nekim kesama kao bekmez pa oni to preradzuju je druga prica, uglavnom MC\'Do je naj gora prehrana koja postoji na svijetu..
Ovo je vic godine Sarajevo-X portala, svidja mi se tajming ;-)
Eh prvo plati Mcd jednu 600,000KM i jos toliko nasim politicarima, inspektorima, itd, itd, ode 1,200,000KM dok si rekao keks. Onda radi jednu 10 godina ko konj samo da vratis sto si ulozio. Bilo bi dobro kad bi McD dao da se koriste domaci proizvodi (mesao, mlijeko, itd), mogli bi pomoci nasim poljeprivrednicima, ali cisto sumnjam.