Traži se odgovarajući partner
0

McDonald's zainteresovan da otvori restoran u BiH

Sarajevo-x.com
Najpoznatiji lanac brze hrane putem svoje web stranice daje mogućnost svim poduzetnicima u Bosni i Hercegovini da pokažu koliko su zainteresovani da crveno-žuti logo zasvijetli i u našoj zemlji, a ukoliko ispune kriterije McDonald's tvrdi kako će svoju brzu, ali ukusnu hranu dovesti i na naše tržište.

Bosna i Hercegovina je i dalje jedna od malobrojnih zemalja u Evropi u kojoj nema McDonald'sovog restorana. Posljednjih godina vodilo se nekoliko pregovora oko dovođenja crvenog restorana i u našu zemlju međutim svi pregovori su propali.

Sada McDonald's sam nudi mogućnost saradnje, ali se traži odgovarajući partner.

Svima onima koji imaju visok integritet, iskustvo u poslovanju na tržištu, sposobnost dobre saradnje s franšizom, dokaze o poslovnom uspjehu, mogućnost prolaska devetomjesečnog trening-programa za rukovođenje McDonald'sovim restoranom, ali i spremnost na potpunu posvećenost vođenju restorana, te dobro poznavanje tržišta nekretnina, najpoznatiji restoran brze hrane nudi mogućnost da popuni aplikaciju, dokaže da ispunjava sve uslove i dovede na bh. tržište svjetlucavni crveno-žuti logo.

Istu aplikaciju za franšizu McDonald's je ponudio i ostalim zemljama u kojima još uvijek nema svoj restoran, a kako tvrdi ovaj poznati lanac brze hrane na svojoj oficijelnoj web stranici iako još nema govora o određenom datumu otvaranja njihovog restorana oni svakako imaju ambiciju proširenja na bosanskohercegovačko tržište, a za to je samo potreban kandidat koji ispunjava njihove uslove.