Do kraja februara
2

Mastercard sa SOS Dječjim selima u BiH donira isti iznos na svaku prvu donaciju korisnika kartica

MasterCard i Sos Dječija sela
MasterCard i Sos Dječija sela
Kampanja koju je pokrenula kompanija Mastercard u saradnji sa internacionalnom humanitarnom organizacijom SOS Dječija sela u BiH traje do kraja februara.

Riječ je o kampanji podrške redovnim donacijama putem donatorske web platrome sos-ds.ba/doniraj-facebook/ gdje je svaki Mastercard korisnik u BiH u mogućnosti da odabere određeni iznos sredstava koji želi mjesečno da donira i tako pruži lični doprinos kontinuiranom obezbjeđivanju sredstava za još kvalitetnije uslove života djece i roditelja u porodicama SOS Dječijih sela u BiH.

Već drugu godinu za redom Mastercard pokreće kampanju podrške SOS Dječijim selima u BiH putem online donacija i to u cilju stavljanja ključnih prednosti digitalnih tehnologija i digitalnih plaćanja u svrhu dobročinstva i filantropije.

S ciljem dodatne podrške i podsticaja Mastercard korisnika da se opredijele za ovaj praktičan, siguran i dugoročan vid doniranja putem web platfome, kompanija Mastercard će donirati isti iznos za svaku prvu donaciju korisnika sve do 28. februara 2023. godine.

Kampanja ne bi bila moguća bez podrške korisnika Mastercard kartica i zato se veliki akcenat stvalja na važnost svakog pojedinca koji učestvuje u ovoj humanoj akciji.

Mastercard kroz ovakve kampanje dodatno želi motivisati nove donatore koji su korisnici Mastercard kartca da zajedničkim snagama učestvujemo u stvaranju boljih prilika i omogućavanju kvalitenijih uslova života djece i roditelja u porodicama SOS Dječijih sela u BiH.

SOS Dječija sela u BiH kroz različite programe svakodnevno brinu o više od 1.000 djece i mladih bez roditeljskog staranja, kao i djece i mladih koji su u riziku od odvajanja. Topli dom djeca dobijaju zahvaljujući donacijama plemenitih ljudi i kompanija, ali prije svega brizi SOS roditelja. U SOS Dječijim selima djeca odrastaju sa braćom, sestrama i SOS roditeljima, gdje je akcenat na porodičnom okruženju, a doniranjem sredstava preko donatorske platforme biće obezbjeđen kontinuitet finansiranja još kvalitenijih uslova života djece i roditelja u porodicama SOS Dječijih sela u BiH.

Mastercard kroz svoju posvećenost održivom razvoju, digitalizaciji i pomaganju lokalnoj zajednici uvijek nastoji pružiti pomoć onima koji je najviše trebaju, a uspjeh je još veći kada korisnici prepoznaju te napore i pridruže se misiji za dječije bolje sutra, zato do kraja februara postanite dio našeg prijateljstva kako bi pomogli djecu i roditelje SOS Dječijih sela u BiH, jer svako dijete ove zemlje zaslužuje bolju budućnost.