Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Marče, prije je sve bilo teže. Milka čokolada je npr imala 100 umjesto sadašnjih 80 grama. I riža je bila pakovana po kilogramu a sad isto pakovanje 200 grama lakše. Mudro zboriš.
Prije nisu radnici spavali u autima i zivjeli u firmu jer u silikonskoj dolini programer sebi ne moze cak ni kiriju priustiti...Whats up with that Secerberg???
Boze sacuvaj silicon valley = silikonska dolina. Pa covjece ne proizovode cipove od silikona xD Zaista vas ne kosta puno da razmislite zbog cega se zove silicon valley... silicijska dolina. Svaki clanak bez truda napisan
Ali svaka tebi cast! Uspio si napraviti od ..ovana pitu.
Jest tebi buraz bolje..Boga mi meni nije.
Cukeru, lahko je tudjim Qcem gloginje mlatiti!
Da se ne brinu i da nastave dijeliti sve vrste svojih informacija, a on će da se igra velikog brata. Orvel da je živ, umro bi kad bi vidio šta smo dočekali. #1984