Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar dijaspora nije otprilike prosjek Bosne ili su samo seljaci otisli u inostranstvo, a ovi gradani ostali u Bosni? Hvala sto me inormisaste. Sad napokon kontam sto je stanje u Bosni ovako kakvo jest. Gradani ga napravili. hahahah
Zar Semir Obmanagic nije obecao rijeke turista, koji ce obilaziti i smijati se narodu, ili su to samo nevidljivi turisti i piramidalna brdu u pitanju, koje samo izabrani ljudi mogu da vide ;)
jest fakat i u travniku prepuno stranih turista. sto se dijaspore tice volio bi da ne dolaze sve seljak do seljaka tamo se ponasaju kulturno pa kad dodju ovdje kao pusteni sa lanca
Ne znam hoće li omanuti tzv. dijasporski turisti, ali ovi ostali će navaliti u BiH. Niža srednja klasa navikla na putovanja će doći sigurno u BiH da uživaju u kokuzli državi =Enjoy kokoozlook! Vidim to po brojnim ekskurzijama iz Slovenije čija meta je Jajce (Tamo im nastala država), a obavezno svrate i u Sarajevo Poneki bus ide i preko Mostara. Navika je navika, pa se odabere ono što je jeftinije na ovakvom vaktu i zemanu kod njih.
eh sad ce te vidjeti kakva je godina bez dijaspore, pa opet raspalite po njima sto nisu dosli.