Promjene u poslovanju
67

Malak Farma nastavlja prodaju svojih proizvoda u prodavnici na Saraj Polju

Malak Farma
Malak Farma
Malak Farma obavještava javnost o važnim promjenama, a njihovo saopštenje u nastavku pronađite u cijelosti.

"Kao što ste mogli primijetiti u prethodnim sedmicama, suočavamo se s izazovima u trenutnom ekonomskom okruženju koji zahtijevaju promjene u našem poslovanju kako bismo ostali održivi i konkurentni.

Malak Farma je od samog početka projekat koji je izrazito kompleksan i širokog zahvata na tržištu, sastoji se od: turizma, ugostiteljstva, poljoprivrede, proizvodnje i prodaje naših proizvoda. Od početka se trudimo olakšati našim dragim kupcima dostupnost proizvoda Malak Farme kroz naše prodavnice i dostavu u Sarajevu.

Zbog promijenjene situacije na tržištu, koja se najviše reflektovala na poljoprivredno-proizvodni segment, prinuđeni smo isti optimizirati, i ograničiti na ono što je trenutno izvodivo, kako bi projekat i dalje mogao rasti i razvijati se u segmentima našeg poslovanja koje su više obećavajuće, te kako bismo mogli nastaviti isporučivati našim dragim kupcima visoko kvalitetne proizvode i usluge.

Nakon pažljivog razmatranja i analize, donijeli smo odluku o zatvaranju dvije prodavnice 'Bili jednom Seljak, Mljekar i Mesar...' u Sarajevu: na Pofalićima, i u Gradskoj tržnici Markale, počev od mjeseca oktobra.

Nastavak kontinuiteta rada prodavnice “Bili jednom Seljak, Mljekar i Mesar...“ na Saraj Polju

Svi naši cijenjeni kupci sa Pofalića i iz Gradske tržnice Markale će proizvode Seljaka, Mljekara i Mesara moći nastaviti kupovati u našoj prodavnici 'Bili jednom Seljak, Mljekar i Mesar...' na Saraj Polju, ul. Adija Mulabegovića br. 7, kao i na Malak Farmi pored Kaknja.

Za sve kupce u Sarajevu na raspolaganju je i dalje kućna dostava putem aplikacije Korpa.ba, koja će kretati iz naše prodavnice na Saraj Polju.

Malak Farma i dalje svakodnevno ugošćava svoje mile goste, koji dolaze uživati u ljepoti prirode Malak Farme, smještaju u lijepim drvenim kolibama, bogatoj gastronomskoj ponudi restorana na Malak Farmi, kao i mnogobrojnim aktivnostima i sadržajima: školi jahanja konja za djecu i odrasle, novom dječijem igralištu, adrenalin parkovima za djecu i odrasle, zip-line-ima za djecu i odrasle, alpinističkoj stijeni za penjanje, stazama za šetnju koje prolaze pored bogate flore i faune na Malak Farmi, prodavnicama domaćih proizvoda sa Farme, kao i mnogobrojnim drugim lijepim aktivnostima i sadržajima.

Dobro nam došli, o vi, divni ljudi.

Gdje možemo kupiti proizvode Malak Farme?

Proizvode Malak Farme možete kupiti na sljedećim lokacijama:

  • u prodavnici Malak Farme 'Bili jednom Seljak, Mljekar i Mesar...' u Sarajevu na Saraj Polju, ul. Adija Mulabegovića br. 7

  • na Malak Farmi kod Kaknja

  • kućna dostava putem aplikacije Korpa.ba na području cijelog Sarajeva."