Pogledajte galeriju
86

Luksuzni apartmani Royal Terrace na prelijepom Jablaničkom jezeru dobili svoj završni izgled

Royal Terrace
Royal Terrace
Royal Terrace, luksuzni apartmani su prilika za sve one koji traže savršenu kombinaciju komfora, luksuza i povratka investicije na Jablaničkom jezeru, koje je zadnjih godina sve popularnija turistička destinacija kako domaćih, tako i stranih turista.

Unikatni projekat Royal Terrace osvojio je srca mnogih, kako u turizmu tako i u građevinskom sektoru, budući da je proglašen najboljim potezom u turizmu 2021. godine, a kompanija MFC s ponosom obavještava o završetku radova luksuznih apartmana na samoj obali Jablaničkog jezera.

Unikatni kompleks Royal Terrace sastoji se od dva elegantna stambena objekta, izgrađenih po kaskadnom sistemu gdje se svih 12 apartmana jedan po jedan spuštaju prema jezeru, sa direktnim pogledom na Jablaničko jezero od kojih su još samo četiri dostupna za prodaju.

Royal Terrace
Royal Terrace

U apartmanima je pažljivo i maksimalno iskorišten prostor na najbolji mogući način, pružajući udobnost i praktičnost za buduće vlasnike, a velike terase po kojima je projekat dobio ime, omogućavaju vam da uživate u prekrasnom otvorenom pogledu na jezero i okolinu.

Prilikom gradnje Royal Terrace apartmana, MFC je nastojao postaviti nove standarde u građevinskoj industriji na bosanskohercegovačkom tržištu, a posebno na Jablaničkom jezeru koristeći samo najbolje materijale i najnaprednije tehnologije te nesvakidašnji dizajn.

Royal Terrace
Royal Terrace

Njihova vizija je bila kreirati i izgraditi unikatne apartmane, vrhunske kvalitete, koristeći najnovije tehnologije i samim time ukrasiti i obogatiti predivno Jablaničko jezero, koje je idealno za odmor u prirodi, te i na taj način ponuditi jedinstvenu ponudu svojim kupcima.

Na ovome linku pročitajte više o ugrađenim materijalima.

Royal Terrace
Royal Terrace

Jedan od ključnih faktora u dugogodišnjem poslovanju ove kompanije je i transparentnost. Njihovi kupci od samog početka izgradnje znaju koliko šta košta, nema skrivenih troškova ili nepredviđenih izdataka, o ovome posebno vode računa iz razloga što žele da njihovi klijenti budu sigurni u svoju investiciju. Kupovina nekretnine je važna i ozbiljna odluka u životu svakog kupca, a u MFC-u to vrlo dobro znaju i žele svojim potencijalnim kupcima olakšati i učiniti sigurnim ulaganje u buduću investiciju, pružajući pored komfora i luksuza i potencijalnu zaradu kroz iznajmljivanje.

Royal Terrace
Royal Terrace

Smatraju da je ovo izvanredna investicija za svakoga ko traži sigurnost, kvalitet, udobnost i relaksaciju u svojoj kupovini uz mogući povrat od 4-10 posto na godišnjem nivou.

Iz MFC-a su uvjereni da će cijene nekretnina na lokaciji Jablaničkog jezera u budućnosti rasti, budući da je ovaj biser Hercegovine idealan za odmor, vožnju splavovima, kajacima i ribolov, što će dodatno utjecati na potencijalne kupce da ubrzaju svoje odluke o investicijama na Jablaničkom jezeru.

Royal Terrace
Royal Terrace

Nemojte propustiti priliku postati vlasnik jednog od četiri preostala apartmana u ovome jednistvenom projektu na istoj takvoj lokaciji.

Za sve dodatne informacije i upite, kontaktirajte ih preko brojeva telefona: 060 332 3400, 061 924 056, putem maila [email protected] ili preko web stranice www.mfc.ba