Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je je li zbog omikrona ?
Zbog cega drugog na sta ciljas? Rat?
Kako ce se lagano srednji sloj drustva izbrisati, mozda tek sad postajemo svjesni da je ovo biolosko-ekonomski rat.
Ovima što brane aerodrom i kritikuju putnike koji lete jeftinim kartama. Ljudi su ljuti radi izostanaka informacija, radi čekanja u lošim uslovima itd. Meni jeste jasno da je veći priliv putnika zbog vanrednih okolnosti, ali i aerodrom može reći da se prebukirani i da ne mogu više vanredni slijetanja podnjeti. Ali uzimajući u obzir da za vanredno slijetanje dobiju veliki sumu znate kada će reći da su prepuni? Nikad.
smog ne da sletit 🤡
Šta kažu, jesu li ga zaustavili tako što su ukidali sve redom?
Sad je nesigurno i neko putovanje uplatiti, nikad ne znas kad ce sve ukinuti i otkazati, do kad ce ovo trajati jbt, prodje zivot
Vec prije mjesec ukinuli booking,anulirali ranije kupljene karte,isto tako i iz Zagreba.Znaci da se znalo jos prije mjesec da ce to tako biti.Hajde budi sad pametan………..
E, tu upada AirBosnia letovima sa svih aerodroma u BiH (bas svih?) kako najavise.
Koji bolan omikron. Sve je isto na terenu. Jedino u medijima procitam o toj gluposti.
Ništa magla. A??
Zato vam wizz preuzima sve linije pa Se cudite
nisu samo za sarajevo ukinute ili umanjene linije, nemojte paničiti
Ukidaj sve i ne daj nevakcinisanoj bagri da mrda. Svi pod ključ!
A demokracija klikse, građanska država, antifašizam, sloboda govora.......e moj klikse
Ma sta ima veze svakako aerodrom svako malo radi magle ne radi tako da im ovo dodje ko limunada.
inače samo nek ne puca dugoročno najbolja strategija.
"Halo?" "Air Serbia, call centar, izvolite, gospodine?" "Selam alejkum. Hteo sam samo da vas pitam nešto, Lufthanza je otkazala letove, a sa Wizz Air-om ne letim, pa me zanima da li vi letite do Nemačke i Danske?" "Letimo, gospodine, odakle zovete?" "Iz Tuzle." "Dođite u Beograd i putujte sa nama." "Jel možete samo da proverite moje ime i prezime u sistemu, da li mogu da kupim kartu..." "Kako se zovete?" "Sulejman Imamović."
Imao si i boljih momenata, tupiš.
Kljuno jesi to ti matere ti ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)