Manji luksuz, manje cijene
0
Lufthansa snižava cijene letova
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@pita i lagani propast lufthanse
Lufthansa je nula, care moj. Slijedeci put leti sa Cathay Pacific, Emirates, Etihad ili Singapore Airlines pa ces otkriti novi svijet usluge. No ljutis!
zgembo jarane nije ryanairs, vec ryanair moj ti...
Moji oni vi, meni se cini da ste ovo negdje nasli sto je vec davno objavljeno. Lufthansa vec preko dvije godine nudi letove sirom Europe pa cak i Minhen - Sarajevo sa svim taksama 99 €. Ja sam letio iz Frankfurta jednom za Lisabon za 89 € i jednom za Madrid 99 €. Prosle godine su imali akcije i za New York 359 € povratna bila iz Frankfurta. I ova druga kompanija je RyanAir!
Ti moj jarane nisi bio u Lufhansinom avionu (ako si uposte i letio ikad). Lufthansa ima najbolju uslugu hrane i pica od svih aviokompanija kojim sam letio.
Bolja je pita nego ono sranje sto oni zovu hranom.
zgembo , sada sam se stvarno nasmijao hahhahhhahhahhah jos im potepa , ko oji vi hahhahhhaha
vec vidim bosance i hercegovce kako odmotavaju pite i ustipke na letovaim lufthanse :)
Nije Reina nego Ryanairs moji vi... :)