{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Logosoft otvorio novu poslovnicu u Sarajevu

F
FENA
14.2.2015. u 15:18
57
54
Logosoft otvorio novu poslovnicu u Sarajevu
57
Kompanije Logosoft danas je otvorila novu poslovnicu u sarajevskom naselju Dobrinja u općini Novi Grad.
Riječ je o trećoj poslovnici Logosofta u Sarajevu, koja nije slučajno otvorena na Dobrinji, jer se upravo u tom naselju nalazi najveći broj korisnika ove kompanije.

Otvaranjem nove poslovnice Logosoft želi svoje usluge učiniti dostupnijim budućim korisnicima, te olakšati korištenje usluga sadašnjim korisnicima.

Poslovnicu su otvorili Damir Dizdarević, član Uprave Logosofta i izvršni direktor za prodaju, usluge i marketing, i Merima Pecikoza, voditelj službe za korisnike.

"Obzirom na to da se najveći broj naših korisnika nalazi na Dobrinji, drago mi je što danas upravo ovdje otvaramo našu poslovnicu. Na ovaj način smo željeli da se približimo našim korisnicima, ali ne samo fizički, već da im približimo i učinimo dostupnijim naše usluge", kazao je Dizdarević i dodao da mu je drago da vidi okupljene Dobrinjce u velikom broju.

Logosoft nije zaboravio ni na zaljubljene, koji su u subotu proslavljali praznik širom svijeta, te je pripremio i poklon za odabrani zaljubljeni par koji je učestvovao u igri "Logosoft poklanja ljubav!" na zvaničnoj Facebook stranici ove kompanije.

Pecikoza je uručila nagradu sretnom paru, te pozvala okupljene u obilazak poslovnice, gdje je za sve prisutne Logosoft pripremio zabavnu igru "Kolo sreće" sa više od 70 prigodnih poklona, a zatim se druženje preselilo i na obližnje klizalište.

Povodom obilježavanja početka rada nove poslovnice, u subotu je organizovan i Logosoft dan za klizanje u periodu od 10 do 16 sati. Svoj novi komšiluk Logosoft je iznenadio poklon-ulaznicama i klizaljkama za zabavu na ledu.

Prostor poslovnice na Dobrinji u ulici Hamdije Kapidžića 6 je modernog ambijenta i dizajna.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: