|

DOMOD otvara novu prodavnicu tehnike u BBI Centru

DOMOD otvara novu prodavnicu tehnike u BBI Centru
38
Sponzorisani članak
31.3.2015. u 10:19
0
komentara
38

dijeljenja
DOMOD otvara novu prodavnicu tehnike u BBI Centru
Robne kuće DOMOD otvaraju novu prodavnicu tehnike u BBI Centru u Sarajevu. Prodavnica ugodnog i domaćinskog ambijenta nalazi se na četvrtom spratu Centra.
Centar je jedan od simbola grada Sarajeva i uživa posebnu i veliku pažnju posjetilaca koji će od sada moći kupovati bijelu, audio-video i IT tehniku, male kućanske aparate i posuđe u DOMOD-ovoj prodavnici u BBI Centru.

DOMOD je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u distrubuciji i prodaji visokokvalitetnih proizvoda vodećih svjetskih brendova kao što su Samsung, VOX, Candy, Gorenje, Prestigio, Bosch, Ariston, Indesit, Sony, LG, Philips, Beko, Panasonic, HP, Dell, Toshiba, Lenovo, ASUS, Acer, Canon, Black&Decker, Dewalt, Metalac, Korkmaz, Tefal, Rowenta i dr.

Povodom svečanog otvorenja poslovnice u BBI Centru u DOMOD-u su pripremili poseban program i pogodnosti za sve posjetioce: tri dana 10posto popusta na cjelokupni asortiman posuđa, posebne akcijske cijene na odabrane artikle bijele, audio-video, IT tehnike i malih kućanskih aparata, poklone za kupce i nagradnu igru.

Otvorenje DOMOD prodavnice tehnike u BBI Centru, koje je planirano za 3. april, je još jedan korak ka kupcima i ljubiteljima tehnike. Osim akcijskih pogodnosti povodom otvorenja nove prodavnice DOMOD nudi i trajne pogodnosti u vidu popusta na gotovinsko plaćanje, kupovine na rate i različitih kreditnih linija. Sve te pogodnosti će biti dostupne kupcima i u prodavnici u BBI Centru.

U 14 sati svi posjetioci nove DOMOD prodavnice u BBI Centru na 4. spratu moći će uvjeriti zašto DOMOD uživa titulu omiljenog mjesta kupovine tehnike.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.