biznis
29

DOMOD od sada i u BBI Centru - osma prodavnica u Sarajevu

(Foto: Emir Vražalica)
Od danas prodavnicu tehnike DOMOD možete pronaći i u BBI Centru. U prisustvu poslovnih partnera, gostiju, ljubitelja tehnike i kupaca novootvorena prodavnica na četvrtom spratu Centra je postala žarište domaćinske i ugodne atmosfere, upoznavanja sa novitetima na polju tehnike i razgledanja raznolikih ponuda pripremljenih povodom otvorenja.

Prisutnima se obratio direktor DOMOD-a Nedim Vuk. Vuk je u ime DOMOD kolektiva poželio dobrodošlicu svim prisutnim poslovnim saradnicima, predstavnicima medija i kupcima.

"Robne kuće DOMOD su kroz godine poslovanja stekle ugled i povjerenje i kupaca i poslovnih partnera i to je najveći podsticaj, ali i imperativ, za širenje poslovanja. Tome svjedoči i otvorenje prodavnice u BBI Centru. Domaća smo kompanija koja svojim rastom doprinosi i zapošljavanju bh. građana. Naziv DOMOD je sinonim ugodne kupovine tehnike najnovije generacije i najpoznatijih svjetskih brendova", istakao je Vuk.

Zvanično otvorenom osmu DOMOD prodavnicu u Sarajevu su proglasili direktor Nedim Vuk, Mirsad Jašarspahić, podpredsjednik Privredne komore FBiH i Hamdo Tinjak, sekterar Ministarstva vanjske trgovine, svečanim presjecanjem vrpce. Za njima su u prodavnicu kročili i znatiželjni posjetioci. U svom obraćanju gospodin Jašarspahić je istakao da je DOMOD svijetli primjer uspješnog, rastućeg, domaćeg lanca trgovina tehnike. Uz čestitke je uputio i riječi podrške za daljnje širenje poslovanja i otvaranjem novih radnim mjesta.

Povodom svečanog otvorenja poslovnice u BBI Centru kompanija DOMOD d.o.o. je pripremila poseban program i pogodnosti za sve posjetioce - 3 dana 10% popusta na cjelokupni asortiman posuđa, posebne akcijske cijene na odabrane artikle bijele, audio-video i IT tehnike, poklone za kupce i nagradnu igru.

Profesionalni, susretljivi i vidno raspoloženi kolektiv DOMOD-a vjeruje da će i u ovoj novootvorenoj prodavnici ostati prvi izbor klijenata i zadržati svoju prepoznatljivost zasnovanu na sinergiji kvalitete roba, cijena i usluga. Sigurni su da će i ovu prodavnicu kupci i ulaziti i izlaziti sa osmijehom na licu.