Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Solarni paneli na krovu, novi strojevi, kompletna unutrašnja i vanjska obnova tvorničke zgrade, WOW, jednostavno predivno! Ćorluka je stvorio totalno novu industriju sa Violetom u Hercegovini i još modernizacijom i velikim ulaganjima u život vraća staru prehrambenu i konditorsku industriju kojom se nekada ponosila Hercegovina. Moj naklon Gospodinu Ćorluki koji doslovno iz ničega stvara novu vrijednost.
I da ne zaboravim, Ćorluka ima u Grudama dom za umirovljenike, vrtić, restoran, gradi Hotel, uvijek pomogne ljudima u nevolji nekakvim humanitarnim akcijama, ma društveno odgovoran čovjek koji svojim poslovnim poduhvatima diže cijelu zajednicu u kojoj radi i stvara.
Da BiH ima samo 500 ljudi koji su poslovno produktivni kao i g. Ćorluka, BiH bi godišnje generirala 150 milijardi KM gospodarske aktivnosti. BiH bi bila ekonomska zvijer na koju bi se gledalo s poštovanjem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ulaganja ozbiljna, treba podržati ovu fabriku. Brend nekad bio, ponovo se vraća. Nadam se i vjerujem da će kvalitet bit dovoljno kvalitetan i da će cijene biti u skladu sa konkurencijem. Sretno i sve najbolje.
Duboki naklon Gospidine Čorluka on i pokojni Pero vlasnik fisa vi ste ponos drzave.
Hrvat a naš ! Samo naprijed ! Uspjeh zagarantovan
Da Hrvat je, i ja sam Hrvat ali to sada i u ovom kontekstu nema veze. Gospodin Ćorluka je trebao graditi u Mostaru Violetinu tvornicu ali su ga "saletili" lopovi, ultrakriminalci "naši" X23 -ovci (s onom općepoznatom 'a gdje sam ja tu'?!), misleći odmah uzeti 50K € a ne misleći koliko bi napredka, radnih mjesta i dobra donijelo da je uposleno 200 ljudi. Čovjek vidio u kakvu je baruštinu došao i otišao u Hrvatsku (mislim u Sisak) i tamo rastura.
Najomiljeniji Lasta desert...samo četiri komada u zlatnoj kesi.
Znaš šta bi reko dr. Arslanagić: jedna lasta, men se čini proljeće
Lasta Desert najaca.
Hoće li biti štrudla? To im je bio najbolji keks.
Koliko su Covic i HDZ ugradjeni po kutiji keksa?
Konacno nesto lijepo za procitati
Jednaa lasta ne cini proljece..
Corluka gospodin, a ne kao covke
A male.laste s juga dolaze. Bravo, naprijed samo
Mogul ja biti tester?
pa dajte mu aluminijski neka povede.Tu se može uspjeti i narod da se vrati na normalan posao sa redom i radom.Ako mu se Čović uvali može se pozdraviti sa svim.
Naprijed bosanski katolici💪💪
Jaka HZBH jaka BiH