Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"....Marin Dvor jednom od najljepših dijelova Sarajeva" možda nekad bio, sad je to za qurac..... a kad već govorite o luksuzu.... kako je luksuz kad ti tramvaji glavna saobraćajnica tutnji ispod prozora? to može biti luksuz samo za kompleksaše!
@gonzo79 ne bih ni ja! pozz
@rayhan procvjetao? nakon scc-a? sve si rekla/rekao!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
da ste sarajlije malo duze nego sto jeste znali bi da je holiday inn takodje bio kontroverzan radi svoje boje i oblika isto kao i papagajka a vi ga sada uz momu i uzeira (i ovaj skorojevicko kapitalisticki bullshit koji reklamirate) stavljate uz bok sa austrougarskim gradjevinama marindvora
Izgleda da je stvarno super, eh sada je pitanje koliko kosta tako jedan stan?
..hebo vas beton..GO BETON.....i da se poredite sa austrougarima......😂😂😂😂..niste normalni...
Za 3 godine u Sarajevo su nece moc mimoic dva auta. Pa gdje su ti doktori, profesori gradjevine, urbanizma, prostornog planiranja..imal iko normalan da kaze: "halo sta to radite"? Svi se sele u SA i ko treba i ko ne treba, postoje i ostali gradovi, nije samo Sarajevo grad..
Samo nek se gradi.
Pa ljepsa je i ona Tibra na Otoci od ovoga, i manje nabacane zgrade nego ovdje. Kakv je to samo luksuz, beton na beton, zgrada na zgradu. Ovdje ce stan kupiti samo kompleksasi.
Da prostite poserem se na vase gradevine i luksuzne apartmane koji su odmah uz glavnu ulicu a nemaju ni kvadratni metar zelenila oko zgrade. Koja neobrazovana budala to moze smatrati necim luksuznim? Penthouse? Kome vi prodajete m..a za b.....e?
Imamo mi 13 godina dva prazna luksuzna nebodera na Hrasnom. Kada će oni koji imaju para poćeti plaćat za luksuz ? NEMA PRAZAN LUKSUZ NE PALAĆA SE. Investitor ima da plaća porez ko da su puni pa nek zida kokiko hoće, a ovako ko ima korist od tog luksuza ? Samo inavestitori BAkir, Sebija i Denis Pizdić !
@sdauhljebismrde Bosmal, al nažalost bosmala po Sarajevu koliko hoćeš, pa nema smisla za vrijeme ramazana pominajti njegove hairli vlasnike kad ni BAkirov na Marindvoru ne služi ni za šta drugo. I Reisa Cerića glavom i bradom kao HAIRli investicijskog posrednika. A nakon njegovog angažana uvijek šejtan koji ga prati u stopu nešto klepi: Vilu Rate Dugonjića za vrijednu 3 miliona Km za 15 000 boračkih certifikata !!! , 950 000 KM fahrinog - Miškovića keša za nepostojeću zgradi Rijaseta itd :)))
Enisa je kriva.
o tom-potom
Kako sam samo sretan što će bogataši imati novu lokaciju sa koje mi mogu mahati dok se švercam tramvajem.
Ovdje nedostaje jedna napomena uz vijest - sponzorisano
kakav smrdljivi propagandni tekst
Siri se Sebijin Saraj
5.500 KM po m 2
Vi ojima sve lijepo smeta sigurno nikad u lijepom niste ni zivjeli idite u sumu sa sumnjacima pa zivite a ko je god napravio ovakvu zgradu njima slicne svaka mu casi i dabogda ih jos stotinu napravio ovakvih
@sanvul Sta ces, nekome smeta kvadrat zelenila jer ga podsjeca na rodni kraj pa cim se docepao grada hoce da sve asfaltira. I kao rezultat toga svi gradovi sada lice na zabetonirane kosnice iz najgorih komunistickih projekata urbanih sredina.