Promo
89

Kupovinom Tesla klime na poklon dobijate vaučer hotela Termag

Brend Tesla predstavio je akciju "Tesla vam poklanja dašak svježine", u kojoj svaki kupac u periodu od 1. do 31. jula 2019. godine kupovinom Tesla klima uređaja u bilo kojoj maloprodaji u Bosni i Hercegovini dobija vaučer za dva noćenja za dvoje u hotelu Termag na olimpijskoj ljepotici Jahorini.

Tesla klime izdvaja povoljna cijena, tihi rad, programiranje po želji, izdržljiva izrada, prečišćavanje vazduha, filter sa opuštajućim dejstvom vitamina C, jonizator za prirodnu svježinu, eliminacija buđi i bakterija, automatsko odmrzavanje i jako lijep dizajn koji se uklapa u svaki prostor.

U zavisnosti od vrste uređaja Tesla klime posjeduju i napredne funkcije kojima se jednostavno upravlja i putem mobilnih telefona.

Prosječne temperature postaju sve više, a ponuda za kupovinu Tesla klima nikada nije bila primamljivija. Preporučene maloprodajne cijene Tesla klima uređaja počinju već od 439,00 KM i možete ih pronaći u maloprodajama širom Bosne i Hercegovine.

"Listu prodajnih mjesta pronađite na sljedećem linku ili nam pošaljite upit na mail [email protected], a mi ćemo vas uputiti do vama najbliže maloprodaje ili online prodavnice", navode iz kompanije Comtrade Distribution d.o.o.

Kako bi iskoristili Termag poklon vaučer, potrebno je da se nakon kupovine klime registrujete ovdje , priložite račun i broj vaučera koji ste dobili pri kupovini.

Vaučer možete iskoristiti u periodu od 1. jula 30. septembra 2019. godine isključivo uz najavu putem maila [email protected] ili pozivom na broj telefona +387 57 270 422. Najava i rezervacija su obavezni 7 do 10 dana ranije.

Više o hotelu Termag potražite na www.termaghotel.com.