Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EEEE druze moj,a to kao na OMV sipas neko uvozno gorivo:) sipas ga i sada iz rafinerije u Brodu,samo ti ga drucije ``upakuju`` i prodaju kao ``OMV``-ovo:)
daj bože da se ukine ova srpskobošnjačkohrvatska diktatura cjenama i naftnim lobijima, u americi je jeftinija nafta nego kod nas
Cijene se sigurno neće mijenjati (pojeftiniti neće), ali će zato kvalitet znatno opasti. Na tim pumpama će se prodavati smeće od goriva iz rafinerije u Bosanskom Brodu. Do sada je OMV bio skup, ali njegova kvaliteta je bila daleko iznad konkurencije, a sada će nam uvaliti smeće iz RS-a koje ne može ni traktore zadovoljiti kvalitetom
Treba dodati da je jedino (uz Nestro) na OMV-ovim pumpama u kanister od 10l stajalo tacno 10l goriva, dok an ostalim se znalo u isti kanister \"ugurati\" i do 12.5l. Cijene, cistoca, kolicina... ne svemu se krade. Nadam se da ce dolaskom velikih kompanija kao ove \"male\" pumpadzije, ili bolje receno prevaranti nestati sa trzista.