Promo
27

Kupite Tesla veš mašine i kombinovane mašine sa super poklonom - 24l Violeta deterdženta

U periodu od 18. 03. 2019. do 30. 04. 2019 svi kupci Tesla klasičnih i kombinovanih veš mašina sebi obezbjeđuju veliki poklon.

Brend Tesla svim kupcima Tesla veš mašina ili kombinovanih veš mašina obezbjeđuje besplatnu godišnju zalihu Violeta deterdženta za veš. Svako ko kupi Tesla veš mašinu ili kombinovanu mašinu za pranje i sušenje veša na poklon dobija 24 litra deterdženta za veš, što je dovoljno za bezbrižno pranje veša u toku jedne cijele godine.

Uz kupovinu Tesla veš mašine odmah na poklon dobijate 24 litra Violeta tečnog deterdženta za veš. Ukupna količina je 24l deterdženta, što je prema procjeni proizvođača Violeta deterdženta, prosječna potrošnja deterdženta za veš za jednu porodicu u Bosni i Hercegovini tokom godinu dana.

Tesla veš mašine obezbjeđuju miran rad, bez vibracija i pomjeranja uređaja. Uz izdržljivu šasiju i praktična tehnička rješenja, kupci će biti zadovoljni malim troškovima održavanja čak i nakon isteka garancije od 5 godina.

Iz ponude se izdvaja model Tesla WF81490M koji izuzetno štedi energiju (A+++AA klasa) sa preporučenom maloprodajnom cijenom od 589,00 KM. Preporučene maloprodajne cijene Tesla veš mašina se kreću od 369,00 KM pa do 899,00 KM - u zavisnosti od modela za koji se odlučite.

Tesla veš mašine odlikuju brojne napredne funkcije koje su do sada bile uglavnom rezervisane za skupe premijum modele. Između ostalog to su miran rad bez vibracija i šetanja mašine, opcija za lakše i efikasnije uklanjanje fleka, opcija za efekat ručnog pranja zahvaljujući kojoj odjeća duže traje.

Inovativna 3 vodena toka, kao i kombinovani način pranja koji integriše gnječenje, stiskanje i ispiranje, dovodi do promjene jednostavnog modela tradicionalne veš mašine, perfektno rješavajući probleme kao što su nekvalitetno pranje, dugi programi pranja i niska efikasnost pranja.

Brend Tesla stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevica za većinu.

Po ugledu na ovu viziju budućnosti u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija dostupne svima, kompanija Comtrade je odlučila da lansira Tesla bijelu tehniku "za svaki dan i svaki dom".

Ovi pristupačni uređaji uključuju veliki izbor modela koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze sa funkcijama koje olakšavaju svakodnevnicu i obezbjeđuju izuzetnu servisnu podršku, uz 5 godina garancije. Za sve informacije o najbližim prodajnim mjestima možete kontaktirati sljedeći broj +387 33 756 100 ili poslati upit mailom na adresu: [email protected].

Disclaimer: Pored vremenskog ograničenja akcije, akcija je također ograničena i zalihama.