Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peking Airport na aparatima
Kad sam poslije rata pravi put putovao sve opljackano kablovi iz zidova pocupani sve bagra agresorska opljackala , lijepo je sredjen respekt naravno moze i bolje.
Jednom poletila s njega i sletila. I neka hvala. Tretiraju putnike kao stoku, nekulturni i neprofesionalni. Treba ih poslati na obliznje aerodrome da se nauce kulturi, postovanju, poslu i profesionalnosti. Ocito se uhljebilo dosta partijanera i maminih i tatinih sinova i kcerkica.
Kad bi Bošnjaci iz dijaspore bojkotirali komšijske aerodrome bilo bi 4 miliona putnika za 10 mjeseci al nema veze bice ako bog da treba biti zadovoljan sa onim sto ima
Uh velika stvar! A do Nove godine uz Sarajeva ce se iseliti jos 100.000 ljudi!
Masala! Sretno i samo naprijed Bosno i Hercegovino.
Jel sta dobio?
Aerodrom Zagreb 4 miliona.
A ceka se na Security Check po 30-40 min jer im radi samo jedan uredjaj za skaniranje stvari koje unosis u avion. Vec dva mjeseca nisu u stanju da ga poprave...sda balistan
Manji entitet sa jednim aerodromom na aparatima
Brate,prekucali smo,na hajr☝🇧🇦
Tek sad.
Najgori i najskuplji aerodrom u regionu sa najvecim taksama, neka vas je sramota sarajevski aerodrom. Samo milion zar vas nije sram ovo objaviti. Gdje je wizzair? Easyjet? Ryanair? Lopovi!
sada krece pljuvacina i ekspertiza klix komentatora
Ublehe najvece sad treba da budemo ponosni a po broju putnika ove nase levate deru i Podgorica i Prishtina i Skoplje. Da su pametni ne bi dali ostavku nego bi izvrsili harakiri. O ZG BG i LJ ili ST smijesno je i pricati i porediti sa luzerskim sarajevskim aerodromom.
Ubleho, svake godine rast od 10-15% kada je u pitanju broj putnika i avio-operacija, gradi se novi Terminal i novi Vip Salon, FlyBosnia se osnovala i ima hub na sarajevskom aerodromu, i onda dođe neki levat i napiše ovakav komentar. Klasični Bošnjo.
@realists2018 citaj malo i obrazuj se pogledaj koliko putnika prodje kroz aerodrom Skoplje, Pristtina i ostali aerodromi u regionu. Razlika je ogromna. Spominjes flybosnia koje je pred raspadom sa astronomskim cijenama. Citaj lutko citaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)