Nova ponuda ProCredit Bank
0

Krediti za kupovinu automobila pravnim licima

Sarajevo-x.com
Novi krediti ProCredit Bank za pravna lica namijenjeni su za kupovinu novog ili rabljenog automobila sa maksimalnim rokom otplate do pet godina, pri čemu ukupna starost vozila sa rokom otplate ne može prelaziti osam godina.

Ova ponuda donosi brojne prednosti privrednicima kao što su: finansiranje kupovine novih i rabljenih vozila bez učešća kupaca, uz mogućnost povećanja iznosa kredita za naknadu banke, troškove osiguranja vozila i troškove registracije vozila. Klijent može kombinovati instrumente osiguranja prema svojim mogućnostima. Posebna pogodnost za klijente je mogućnost grace perioda do šest mjeseci, uz plaćanje kamata u grace periodu, te mogućnost iregularnog plana otplate.

Želimo naglasiti da je procedura dobijanja kreditnih sredstava brza i jednostavna. Dodatni paket usluga koji je banka pripremila za pravna lica uključuje usluge koje mogu olakšati svakodnevno poslovanje malih i srednjih preduzeća kao što su: vođenje i dnevni izvodi sa KM i EUR računa, internet bankarstvo, kartično poslovanje, trajni nalog itd.

ProCredit Bank će nastaviti sa ponudom usluga u skladu sa potrebama privrednih sektora, pri čemu stručnjaci banke analiziraju stanje u sektoru, te iznalaze prilagođena bankarska rješenja. Od novijih usluga prilagođenih privrednicima, trenutno su u ponudi bankarske usluge prilagođene specijalističkim djelatnostima, krediti za refinansiranje tekućih obaveza, revolving krediti i krediti za finansiranje potraživanja, saopšteno je iz ProCredit Banke.