ProCredit Bank
0

Krediti za obrtna sredstva, za mala i srednja preduzeća

Sarajevo-x.com
Danas je ProCredit Bank malim i srednjim preduzećima ponudila kredite za obrtna sredstva u iznosu do 200.000 KM. koji su namijenjeni za kvalitetnije strukturiranje finansijskih tokova preduzeća i samim time omogućavaju privrednicima da nesmetano odvijaju poslovne procese u skladu sa svojim planovima i obavezama.

"U današnjem poslovnom okruženju vrijeme igra značajnu ulogu, a obrtna sredstva su neophodna za neometan razvoj poslovanja svih privrednih subjekata. Analizirajući potrebe BH privrede, ProCredit Bank je kreirala kredite za obrtna sredstva po veoma povoljnim uslovima. Krediti za obrtna sredstva podrazumjevaju anuitetne kredite za obrtna sredstva, kredite po tekućem računu i revolving kredite", izjavio je Edin Hrnjica, izvršni direktor ProCredit Bank.

Ovom ponudom ProCredit Bank kontinuirano nastavlja sa kreiranjem usluga koje su u skladu sa potrebama privrede, pri čemu stručnjaci banke analiziraju stanje u privrednim sektorima, te iznalaze prilagođena bankarska rješenja. Također, pored mreže filijala u cijeloj Bosni i Hercegovini, banka u otvorenim biznis centrima u Sarajevu, Ilidži, Mostaru, Banjoj Luci i Tuzli nudi pomoć privrednicima da uz brojne kvalitetne usluge dobiju i bankarske savjete vezane za dalje planove njihovih preduzeća.

"Za privrednike, pored kredita za obrtna sredstva trenutno su u ponudi krediti za refinansiranje, auto krediti za pravna lica, krediti za izvoz i uvoz, krediti za trajna obrtna sredstva, krediti za rasterećenje te nudimo kvalitetne usluge dokumentarnog poslovanja", zaključio je Hrnjica.