Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vole da daju , al', na to imas (gibiru) kamatu , podaci tvoji su vec kod njih, ne mozes pobjec nigdje!
Porezna uprava donijela zakon prije 4 dana da sva raja koja hljeb mora zaradjivati kao freelancer, od 12 jula mora takodjer platiti porez u iznosu 17% na svaku transakciju i takodjer porez mora platiti 3 godine unazad kako bi napunili dzepove vrhovnih reketasa. Raja zalite se na ovu klasicnu otimacinu, ne dajte im feninga.
Cijenim svačiji rad i znanje. Ali prijatelju, ako ja od svoje plate moram platiti porez, ne vidim zašto ti ne bi.
Nisam ja protiv placanja poreza. Naprotiv. Ali 3 godine unazad da platim za nesto sto parlament nije usvojio, nesto sto je napisano ma brzinu ispod stola prije 4 dana, nesto sto sluzbeni list nije objavio... Ti si prijavljen i radis. Ja nisam, nemam oaiguranje. Magistar sam politickih nauka da bi mi na birou rekli da nemam pravo na zdravstveno jer sam zakasnio 4 dana s nekim papirom. Dakle realno gledajuci, kome da platim porez i za sta tacno?
Najbolja investicija koju u zivotu mozete izvrsiti je investicija u znanje. Naucite razliku izmedju novca i valute, progledat cete tog dana ... https://m.youtube.com/watch?v=DyV0OfU3-FU 😉