Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA NORMALNO DA kOZARIC I NJEMU SLICNI NISU U RECESIJI.TACNO RATUMIJEM STA HOCE DA KAZE !
Vazno je da neki pjene ovdje sto SDA vise nece biti na vlasti a njihova glasacka baza BH Telecom ali i Bosnalijek i druga drzavna preduzeca idu u prodaju strancima, pa ljubavnice, zene, i djeca uvaljena preko stele ce ostati bez posla a SDA bez glasova. A oni su i stvorili krizu zadnjih 16 godina od Dejtona na ovamo. Nikakvu investiciju nikada nisu privukli a sahranili su drustvena preduzeca koje su stvorili gradjani ove zemlje.
Pa kad mi budemo u recesiji to će biti ogroman ekonomski napredak.
MMF daje realnu procjenu - 0% ali ako šefko mehmedalic iz konjica zatvori svoju pekaru, imat cemo pad od 33%
pa kad nema ekonomije, normalno da ne moze ni padati :D zemlja zivi na kreditima - stranci placaju mir
Vrlo dobar vic, gotovo odličan! Čuj, BiH nije u recesiji! Pa kad si na nuli, osnosno u minusu, zar se može još dolje, dublje?