Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi li ovo interesi vladaju u svijetu? Pare ubise čovječanstvo!
E DA VIDIMO HOĆELI TA POGANA AMERIKA USPJETI? TURCI NE DAJTE SE!
Sramota je prenositi bilo kakve vijesti u vezi Turske nakon sramne šutnje "bošnjačkih" medija o genocidu nad Armenima. Nesmiju spomenut istinu koju sav svijet zna, da ne bi tata Erdoan šamaro. Mogo bi nam i vize uvest te povuć milijarde investicija koje je Turska uložila u BiH.
kakva prljava americka politika..
nikosh kochijash, to neki nash
Dalje neces moci! Zvacu djecu! Djeeeeeecooooooooooo,djecoooooooooo,djjjjjjjjjjeeeeecoooooooooo😄
Grci sad gledaju kako da se preko noći izvuku iz krize, ovdje pravoslavlje ne igra ulogu već samo biznis. Ovi koji se po forumima i klixovima lože na nekakvo bratstvo između Rusa i Grka ignorišu činjenicu da Grčkoj trebaju PARE a ne krstovi i popovi.
Svako gleda svoj interes, a ti interesi su u vecini slucajeva sukobljavaju, ovdje su jedino sigurni Grci kojima ocigledno trebaju pare, e sad Rusi se okrenuli Turskoj zato sto su vidjeli da Turska bas i nije dobro prihvacena u EU i pitanje je kada ce uci u EU, s druge strane Amerima i EU ne godi da taj tok ide preko Turske, ustvari njima ne odgovara taj tok jer tada bi Rusija imala jos veci monopol, ako bi se tako moglo reci,
Nije pitanje kad ce uci Turska u EU. To se zna-Nikada. Pa Turci bi pojeli EU da udju, ima ih 60 miliona. Nas ima 10 puta manje, ni 6 mil pa nece da nas prime, a pogotovo Turke kojih ima 60 mil. Sirotinju niko nece. Da su bogati usli bi odmah sutra.
Cuj Turaka ima 60 mil. Izvini sine, ali kenjas. Ima ih gotovo 80 mil...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Znaci Rusija i Turska prave blok, Turska odustala od EU
Tako bi bilo da su balkanci pametni ljudi, uzimali bi Zapadu ogromnu paru, ali ovako,nema sanse pogotovo za Grcku koja je vec EU i NATO, kao i Albaniju a samim tim i Kosovo koji vise brane americke interese nego i sama Amerika