Komentari (399)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi da su pametni,koliko nisu,trebali bi zabrane prolaz svim vozilima preko svoje teritorije pa nek idu preko Makedonije u evropu
treba samo staviti taksu za robu koja ide na Kosovo i eto fešte.
Nesumnjivo je da ce ova odluka kosovskih vlasti, iako stetna za BiH, naici na golemo odobravanje baš u BiH. Razlozi su jasni.
Ako gradjani BiH imalo postuju sebe trebali bi dici glas i traziti da BiH uzvrati kontramjerama. Kosovo se prema BiH ponasa kao da to nije zemlja koja je primila hiljade Kosovara i omogocila im da zive, rade i bogate se u BiH.
sipci glupi po obicaju, svako sa imalo ekonomskog znanja zna da ovo steti narodu kosova vise nego nama.
Kao da su vama Srbi krivi za ovo... ovi Shqiptari dobro znaju ko i sta je Bosna, tj. vecinska islamska drzava pa su nam opet uveli carine. Ocito nas ne gotive i da to nisu nikakva braca
Mogu li ikako ovi "albanomrzci" shvatiti da BiH sa ovim gubi preko 150 miliona godišnje (a taj iznos je bio veći dok BiH vlasti nisu odlučile da uvedu vize) i da je NELOGIČNO da Kosovo uvozi preko 150 miliona robe godišnje iz zemlje koja je ne priznaje, ne dozvoljava njenim građanima ni da dobiju vize, ne glasa za nju ni u jednoj svjetskoj organizaciji a od tog istog Kosova uvozi 15 miliona tj. 10 outa manje?!Pa nađite se vi u njihovoj poziciji pa onda serendajte!
a jel tebi jasno da tih 150 miliona siptari na Kosovu plate 150 miliona ne zato jer vole BiH, nego jer je roba jeftina. Sad ce pacasoni na Kosovu da placaju 250 miliona za isto sta su juce placali 150. Jel ti to LOGICNO?
Kada čovjek pročita ovoliko komentara punih mržnje i poziva na linč,onda shvati da je ovaj kompletan prostor "ograisao" i da je sretan onaj ko prati dešavanja na "brdovitom Balkanu" udaljen stotine hiljade kilometara. Pozivati se na neke evropske vrijednosti a govoriti o "proterijvanju nekoga","ubijanju","oduzimanju pasoša" itd-to može samo isfrustrirani Balkanac kojie je nezadovoljan i nesretan sopstevnim životom,pa liječi sopstvene frustracije preko komentara.
Glupom bosnji odnosno debili drago zato sto je glupi debil . Jeblo to kosovo
Uh uh koliko sad trebaju Pekarima biti kamate???!!! 200% ili vise hahahahahahahaha, joj sta nam rade moj Alija jebwm li ti kosti truhle, sto ostavi Baketa da se kurci, pa nas Šiptari poceli jabavati..... joj da hoce rat izbit...
U kuci ti bio
Da nisu možda Šiptari sa brda gađali po gradovima i pobili, silovali i istejrivali tolike ljude u BiH pa ih toliko mrziš ili ti je možda neki pekar prodao hladnu kiflu ? Mlad si još a doći će ubrzo vrijeme kada će Klix i svi ostali portali autmatski brisati ovakve bolesne komentare.
Balije se raduju cetnickim kamama
Jel ovo vazi i za heroin i travu
Nek su uveli...što ih nisu primili u Interpol...
Racun dostaviti RSu
Genocidlije bi da te ubiju a kda se bunis onda kmecu. Oni izvrsu genocid na svakom koraku masovne grobnice a onda kaze kmecu da su drugi zlocinci. Juce slavili pobedu oko interpola sada kmecu ovde da Albanci su primitivni jer su digli carine. Pa sta bi vi da vam kazu hvala?
koga zabole za trziste od 2 miliona max ?! bavite se pametnijim stvarima i izvozite iz bih na veca trzista cuj kosovo i carine male zemlje to sebi ne smiju priustiti ovakav luksuz mada nista se tu znacajno ne mijenja osim sto ce eu kosovu uvesti carine zbog krsenja sporazuma kao kontra mjeru
@ovaglavaznadajeprava pa BiH je na Kosovo izvozila godinama preko 150 miliona godišnje što je za našu siromašni državu itekako bitno. Imaš zvanične podatke u VTK BiH. Taj iznos je prije uvođenja viza bio i veći. Prema tome IZGUBILI smo značajno tržište a o EU kao tržištu možemo još dugo samo sanjati.
fino ih je Behljulji opomenuo za posljedice
"Ukoliko je informacija tačna, moj komentar je da je ovo najveći udar na regionalnu zonu slobodne trgovine, odnosno na CEFTA-u" Ukoliko je informacija točna, moj komentar je Hrvatski izvoz na Kosovo i Albaniju skače za 70%. Dok jednom ne smrkne drugom ne svane! Ili ti u prevodu: Sledeći put gledajte kako ćete glasat što se Kosova tiče. Samo mi je žao što će i albanske tulumbe u BiH poskupiti za 100 %, ali nema veze blizu je granica sa Hr 🤤🤤🤤🤤
Ne mogu da pokriju, jer je srpski izvoz tamo jevtiniji. Po definiciji će hrvatska roba za prosečnog Albanca tamo biti skuplja.