Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Kolumbo...otkrio si novi svijet
Pa pogadja sve osim Prehrambenih trgovina i Apoteka ostali svi samo sjede i nemaju nikakvoga posla .Proizvodnje sve zavise od izvoza ,sta ce ti ljudi?Oni se sekiraju za ove koji po 50km poreza placaju kako ce platiti ovi koji moraju hiljade da plate njima je jelde lako.Vidjet ce mo sada kada pocnu masovna odpustanja a oni samo donose teoretske zakljucke. Niko ne donosi nikakve mjere jer i ako padnu na teret Drzave ,dok im oni isplate naknade ljudi mogu umrijeti od gladi
Ne pogadja ni javni sektor/budjetlije,cak im je sjekira umed upala...njih najvise i ima
Tacno mi dodje da se preselim u Wuhan. Nakon ovako laickog tesksta,procitah biografiju doticnog,diplomirao na nekom kvazi fakultetu u Beogradu, u 39oj godini...E ako prezivimo Koronu,posljedice sa ovakvim “strucnjacima”sigurno necemo..jbt ...ministar vanjske trgovine i ekonomskoh odnosa..i to drzavni!
Mene je danas vratilo sa posla, ako se ovo nastavi i posalju me na potpun neplaceni onda bolje da dobijem koronu i da me nema.
Fali rijec "najnovija".
Kao da velikih i imamo.
Kriminalac nepisneni
Glupane glupi nepismeni,najvise ce pogodit velike,mali se brzo prilagode
sve pogadja!
Pa to je i cilj, da se i ovo malo "srednje klase" ukine. Nek se zna ko je baja, a ko sirotinja, pisaj po nama. E ne halalim vala nijednom od vas, peokleti bili spletkarosi i huskasi na rat.
aferim glupane