Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedinica za ljudsku glupost = 1 bosnjak 1 bosnjak = 100 KADova djukello neobrazovana a obrezana, tvoje je uz dolinu rijeke Bosne po kojoj ste sebi dali ime naciji..... smijesno pravo. sad kad se sjete tamo u krajini da izmisle sebi naciju Unjani i zatraze autonomiju.... ili neretljak, drinjanin, hahahahahahaha hvala bogu, dalmaciju i najveci dio hercegovine nikad nisu naseljavali i zaprljavali svojim prisustvom neki muslimani. tako ce ostati dok je svijeta i vijeka. uz boziju pomoc i onih 24% koje kontrolisu poturice bit ce vraceno onima kojima pripada.
majmune, bosna je kroz povijest bila oduvjek hrvatska država, a izlaz na more u neumu je hrvatska poklonila bosni za vrijeme hrvatskih kraljeva u bosni. pošto ste vi nacija, pardon vjeroispovjed stara tek nekoliko godina, to ionako nema nikakve veze s vama. daj se malo obrazuj prije nego što napišeš opet neku glupost. učlani se u neku knjižnicu.
Pa kad ce se Bosni i Hercegovini vratiti komplet njena obala koja je oduzimana kroz istoriju BiH?Dokle ce se ova zemlja samo okupirati i podkradati od svakog komsije,i sviju i vanjskih i unutrasnjih lopova,pa tolike okupacije a nikada nismo ni postenu odstetu dobili kroz istoriju,ma ovi jadni narodi nase zemlje su samo dobra kobila koju svako kako hoce jase i skida sa nje sta hoce i zeli,krade svako kako stigne i nosi.
jasta radi da bi to snizilo cijenu nafte... jos bi je povecalo 12x zbog odrzavanja i zaposljavanja raznoraznih dajdzica amidzica i ostalih inih zema
dobro pitanje biznismen. previse su nam bosnje udarili u silu a obicna karina su. te oni ce ovo te oni ce ono te luka te ceste te terminali te... samo da se nadje jos dobrovoljac da nasim bosnjama udjeli sadake.... mozda naidje sad u decembru dobri djeda mraz i donese jedno 100000 vreca punih dolara i eura i podjeli onako sefte, samo njima. ah ja zaboravio da oni ne vjeruju u Deda Mraza i da im on nije dobrodosao. e bas steta, sve propade,...... a ja se ponado nasi ce mali zeleni napokon rjesiti svoje problem.. e sto im se nedaaa :)
pa šta će vam naftni terminali u Pločama RH kad će prof.drkoš Bušatlija graditi luku u Neumu he he tamo će završiti autoput ...he he pa što će vam onda terminali u Pločama eeee jeste glupsoni vi BH politićari majke vam ga
sad ce mo mi lijepo kamile osedlati i pravac nasoj braci u saudijsku arabiju. tamo ce mo natankati u ovciji mjeh bud zasto i problem je rjesen.
@Terminalac Samo da nesto pojasnim, nezainteresovani parlamentarci su o ovome zvanicno i to dopisom obavjesteni prije više od dvije godine i sad ko fol nesto poduzimaju, kada je sve skoro gotovo. Uopste nisu trebali pratiti medije!!! A ova prica regulisanju cijena od strane Vlade je ispricana kada se prodavao Energopetrol. Tada je i bilo zamisljeno da Terminali obavljaju i skladistenje i transport, cak i maloprodaju. Prica je stara vise od PET godina a tek sad ko oni nesto skontali. Nabijem ih na onu stvar!!! Niko nije cist od ove tragedije, svi su podjednako krivi. Jedni zbog toga sto su direkton unstavali NTF, drugi koji su znali sta se desava to nisu zaustavili a treci zbog neznanja i nezainteresovani za jedan od najprofitabilnijih projekata u BiH! Jos jednom, NABIJEM IH SVE NA K.U.V.A.C!!!
sve ce to da pokupuju oni lopovi iz hifa firme.a ja firme i .urca
Lako je potkupiti Bosanske Begove i Age. Ko je unistio pa bud zasto prodao Energopetrol ? Mozda drekavac iz Tunela ? :)))))
a zasto se nigdje ne spominje gosp. hadz....ija Bedrudin Salčinović, koji je kao zeniciki metalurg, ali poslušni mrljo SDA godinama bio direktor ove kompanije i uz to poslusno odradjivao \"poslove\"?
Molim vas, ako se namjeravte baviti ozbiljnim temama, poput terminala, onda se ozbiljno pripremite. Mustajbegovic prica gluposti. U ZK izvatku, koji se nije pojavio vec su ga novinari podjelili letargicnim poslanicima, pise kako je zemljiste pomorsko dobro(to znaci vlasnistvo RH) dok imovinom upravlja Lucka uprava Ploce. Koliko gog Mustajbegovic u to vjerovao, FBiH je ovim iizgubila imovinu vrijednu 150 miliona eura. O svemu ovome mediji pisu vec godinama ali Mustajbegovic i slicni njemu vec deceniju sjede u Parlamenatu i ne mijesaju se u svoj posao. Molim autore ovih tekstova da povedu racuna o detaljima, jer valjda znaju da se u njima krije dzavo.
MA sta ce nama terminali to je #@%#$^%$ DIM, sto bi raja placala jeftinije gorivo. Ma dajte to nema nigdje u svijetu.. JESTE LI NORMALNI! Ako moze svajcarska placati vise sto ne bi i STOKA U BiH placala VISE!