Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je u Americi izaslo jos prije 12 godina
Dodji te bre kod mene u BLICNET, to vam je bre prava srpska usluga dodjite bosnje kod mile traktoriste
Zivio BLICnet, od sada i u Sarajevu!!!!!!! :) Drago mi je, najvise zbog papaka iz BHtelecoma i Global Net-a, sad ce vidjeti sta je konkurencija i kako se korisnici otimaju, propali dabogda oboje, bezobraznici neljubazni!
Usluge BH Telekoma su veoma nepovoljne za sadašnju ekonomsku moć stanovništva. Gotovo sve usluge su puno nepovoljnije recimo od kablovskih operatera. Dovoljno je uporediti cijene ADSL-a gdje 1 GB korištenja košta 20 KM sa pdv-om. Napominjem namjerno sa PDV-om iz razloga što Telekom sve svoje cijene prikazuje bez PDV-a što je nefer jer na taj naćin korisnike dovode u zabludu.
tesko je ne primjetiti da se igra na pornice najvise
proba
ne pada mi na pamet, ovo je cisti promasaj..... prije cu se odluciti za novi internet BLIC u zgradama avaza..kazu da ce biti broj jedan! www.blic.net