BH Telecom
0

Korisnicima "MojaTV" dostupni i filmovi iz videoteke

Sarajevo-x.com
Shodno planiranim aktivnostima realizacije, usluga MojaTV je od danas, 1. aprila, , obogaćena još jednom novom performansom. Riječ je o usluzi Video on Demand (VoD), sistem “videa na zahtjev” kojom je korisnicima MojeTv omogućeno preuzimanje i gledanje filmova iz videoteke.

Video na zahtjev, u okviru MojaTV usluge, omogućava korisniku da odabere i gleda video sadržaj na svom TV uređaju. Nakon kupovine odabranog filma, iz trenutne ponude igranih i crtanih filmova, on se prikazuje na TV ekranu korisnika.

Kupljeni video sadržaj je na raspolaganju naredna 24 sata. U tom periodu može se gledati video sadržaj koji je kupljen u nekoliko dijelova ili čak nekoliko puta. Također, moguće je kupiti neograničen broj video sadržaja jednokratno.

Usluga Video on Demand je aktivirana danas u 14 sati, a trenutno je u ponudi 349 filmova raznih žanrova. Struktura filmova je slijedeća: Akcija 13, Animirani 6, Avanturistički 4, Biografski 1, Crtani dilmovi 49 , Filmovi za djecu 3, Drama 59, ExYu filmovi 23, Horror 19, Istorijski 2, Komedija 51, Kriminalistički 6, Nučna fantastika 1, Sportski 1, Triler 17, Western 7, Filmovi za odrasle 78, Besplatni filmovi – promo filmovi 9 komada.

Korisnici usluge MojaTV će moći da preuzmu željeni film iz videoteke uz naknadu koja je definisana Cjenovnikom BH Telecoma, uz izuzetak filmova za koje je omogućeno besplatno preuzimanje i gledanje.