|

Konzum snižava više od 1000 cijena za korisnike PikaKartice

Konzum snižava više od 1000 cijena za korisnike PikaKartice
3
Sponzorirani članak
28.2.2017. u 15:00
0
komentara
3

dijeljenja
Konzum snižava više od 1000 cijena za korisnike PikaKartice
Korisnici PikaKartice će od 2. marta svaki dan moći kupovati hiljadu sniženih namirnica i do 20% jeftinije svakog mjeseca tokom godine.
Konzum BiH za korisnike PikaKartice uvodi niže cijene za 1000 domaćih i stranih proizvoda, svaki dan bez obzira na broj sakupljenih bodova. Snižene cijene obuhvatit će širok asortiman pa će se po sniženim cijenama kupovati hljeb, meso, kozmetika, dječije pelene, sredstva za čišćenje, ali i mnogobrojni premium proizvodi sa odjela delikatese.

Artikli su na akciji tokom cijelog mjeseca, a svakog narednog stiže nova paleta od 1000 sniženih proizvoda što kupcima omogućuje raznovrsnost, olakšava izbor, te donosi uštede u kućnom budžetu, bilo da se radi o kupovini na dnevnoj ili mjesečnoj osnovi.

"Kreiranje novih pogodnosti i uvođenje posebnih, nižih cijena za korisnike PikaKartice predstavlja novi iskorak u nagrađivanju vjernosti. Na ovaj način želimo svim našim kupcima osigurati dodatne benefite u kupovini kroz cijelu godinu. Nova usluga putem koje se popusti ostvaruju odmah sigurno će obradovati naše drage kupce", naglasila je Irena Miličević, direktorica sektora marketinga u Konzumu.

Svi proizvodi iz ovog programa, bit će posebno obilježeni i istaknuti na policama kako bi kupci što brže i jednostavnije došli do ušteda.

Svi koji nemaju PikaKarticu, pristupnicu mogu popuniti u bilo kojoj Konzum prodavnici ili online na stranici www.pikakartica.ba.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.