Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će izbor artikala biti bolji i raznovrsniji. Naravno, uključujući najbolje iz BiH ali i iz cijele Evrope.
SAMO DOMACE SAMO BOSANSKO !
387 !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"..očaravajući doživljaj kupovine..." Hahah. Ti došao. Ti kupiš. Ti važan. Ti sretan. Ti očaran. Ti nama doći opet. Haug.
Ne volim konzum najvise zato sto moram uvijek cekati najmanje 10 min u redu. Imaju 10 kasa, a rade obicno 2 ili 3.
Nadam se da ce i glodare istrijebiti
Spustite cijene i poboljšajte izbor! Sve drugo je šuplja .
konzum je gigant, a vi svirajte što god želite.
Konzum imperiju u BiH podigli su bošnjački tajkuni i preplaćeni političari pa zašto im sada oduzimati pravo da zarade?!
KONZUM JE HRVATSKA KOMPANIJA KOJA SABIRA KAJMAK PO BOSNI I IZNOSI GA U HRVATSKU. SVAKI NORMALAN BOSANAC TREBA IZBJEGAVATI KUPOVINU U KONZUMU. JER NAMA U BOSNI SVIMA NEMA SPASA DOK NEPODIGNEMO BDP NA 7%. A DA BI USPJELI DOCI DO7% MORAMO SE OKRENUTI SEBI I ODBACITI STRANE ARTIKLE I KOMPANIJE.
svaki normalan bosanac treba izbjegavati tvoje komentare.
krnja Nek izbjegaje pored mojih komentara strane proizvode i strane kompanije i svima ce biti bolje☝️️
KONZUM TREBA OZBILJNO KORIGIRATI NEKE KRUPNE GREŠKE ( UGLEDATI SE NA AMKO KOMERC ): Sandžak ima tradicionalno stočarstvo koje funkcioniše u mnogim aspektima bolje nego u EU. Od toga se tamo proizvode i gotova konzervirana jela vrhunskog kvaliteta po cijenama koje su znatno niže ( kao recimo gotovi grah sa suhim mesom po cijeni od oko samo 2 eura ). Ovakvih proizvoda ima u Amku ali nema u Konzumu ni slično.
Frljoka KONZUM TREBA SVAKO NORMALAN BOJKOTOVATI☝️️
bolji je konzum od seljačkog binga. u bingo idu fočaci
u bingo idu patrioti ekonomije BiH, a u konzum neznalice, tj. oni sto kupuju janu gdje imamo 2mlrd. deficita na vodi samo sa hrvatskom, a izvor ti pod kućom ... toliko o tebi i tebi sličnima
@armalicanonjo kakav izvor pa ne živim na selu već u sarajevu a ovdje svaku noć redukcija vode. šta uraditi u takvim uslovima? jednostavno je. otvoriti frižider i popit JANU ❤
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo bojkot pucati
Čega bojkot?
Stop strancima ! Samo domace, samo Bosansko !
samo ti kupuj u trgovinama koje nemaju ni grijanje ahihihihii.
Pa prvi Konzum nema :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
antikonzum 🚫❌
kmeeee
@KvaternikEugen1861 eeee :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)