Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u Bosnu dolazi karina
Vala.... u Hrvatsku dolazi karina. Sta su drugo Burger King i Mc Donalds nego karine ?
Mozda su karine ali su svjetski poznate karine
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ako ništa sendvići su im veći uz istu ili nižu cijenu od McDonalds-a
I mnogo su bolji i ukusniji od McDonalds-a
Joj sta nas fascinira...mc donalds, burger king..ccc Mislite ako se otvori bit cemo napredni i cool :)..da da.. Pa kad odete malo po svijetu i probate te "trovache" reci cete da nema bolje hrane nego nasih cevapa i bureka.
Netreba Nama to u Bosni mi imamo Majmuna🙉Dodika
Sranje su i jedan i drugi.
Burger king je 100000 puta bolji od McDonalds-a. Wooper i Chicken royal ne moze zamijeniti nista osim cevapa iz Zelje i Zmaja... Kolege iz klixa FYI, sto se fransiza tice Burger king vec postoji u Makedoniji odakle su istjerali McDonalds (da imate i sutra nesto napisati).
ionako su hrvati mrsava nacija!pa daj jos restorana brze hrane...
puno su ukusnije,probao sam i jedno i drugo vani
Meni je osobno hrana bolja u 90% zalogajnica i restorana u Hrvatskoj nego u MCD (i jeftinija), u Bosni da ne govorim, samo što smo mi dovoljno glupi i umjesto da ovakvo nešto kod nas propada, kod nas im ide jer je narodu ispran mozak.
Blago djeci da sto prije obole
Smeće umjesto smeća.
Generalno sve porcije su vece nego u McD ali znam da su po pitanju higijene iznad McD.
Jesu li u tom Burger King-u hamburgeri veličine čajnih kolutića kao u McDonalds-u ?
Isto sranje Drugo pakovanje :)
Mcd je smece za Burger King. Tesko im se ako dodje.
Ma deset u cijeli sa puno luka, i znaš šta si pojeo.
Ja sam 2x probala hranu u Mc Donalds-u i oba puta imala trip da je kifla od spužve, sir od plastike, a da meso uopšte nije meso, nego nega smjesa koja samo ima miris mesa i rekla, ja ovima pare za ovo smeće više nedam. Poslije toga malo se bacila na čitanje o prehrambenoj industriji u USA (od koje je 60-70% amera utovljeno kao svinje) i podebljala zaključak da tu kao nacrtanu hranu neću da jedem. Za njihov hamburger, naš ćevap je isto što i Mont Everest za brdo Hum, odnosno ne mogu se porediti. A Burger king je c/p Mc Donaldsa, odnosno isto sr..., drugo pakovanje. Nek' ne dolaze u Bosnu. Koji će nam...
Gledao sam video o amercikoj prehrambenoj industriji, zbog toga me McDonalds nikad nece ni vidjeti... Od kukuruza, stoke, pilica pa do gotovog proizvoda sve je uzas.. Bukvalno receno, sve na steroidima..
Ja sam plakala gledajući.. Baš užas. Ako neko želi da se informiše, preporučujem link odličnog dokumentarca: http://www.youtube.com/watch?v=CNENeM4LPh4
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jesu veci i najedes se od jednog