Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najdraze mi je kad vidim kad ovako u projektu nacrtaju ovo drvece sto stavljaju na 6. sprat, ko fol stalo im do zelenila, a kad treba izvesti bude nemere, osusice se drvo.
Ako ima bolji nacelnik i da je vise uradio recite.....Semire zivio
SDA kadar kojem iz svinjskih okica izbija neinteligencija. Prosto zraci njom. Pravo topovsko meso koje nije tu da misli nego da slusa zapovjedi. Jednom kad je pokuso mislit SVI su provalili da je glupan i nasilnik OSIM kratkovidih, neskolovanih, agresivnih SDA glasaca koji su odnedavno tek okusili čari asfalta. Posto nema vise nade da ce se taj soj neandertalaca opametit ikada, treba napustit ovu teritoriju koju zemljom zovemo ili da uginete skupa ti, Semir i slicni. Samo sto prije molicu lijepo
@Pretorijanac bravo genijalac. Zbog takvih debila i propaliteta Sarajevo i jest' u ovakvom mraku i ne pise mu se dobro jos dugo. Svaka cast gospodinu Efendicu. Njegovi rezultati se vide na svakom koraku.
SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2016 GODINU ŽELI VAM ..... La Bamba.
Daj bože kćeri da te aga uzme...
Toli9ko mrZNJE i nezadovolstva,,prije svega samim sobima,,,ovi sto pluju i seru nisu ni procitali text,,po njima bi bezbeli bilo bolje da nema projekata da se nista ne pravi ne popravlja,,,Nisam politzicki pristran ni jednoj stranci ali ovom Efendicu svaka cast,,covijek ba radi to se vidi,,a kome je krivo NEK SE NAPUSHI!
Bravo Efendicu, kud nisi predsjednik ove nase drzave. Ne bi se kralo, namjestalo, nego bi drzava cvjetala. Mlad radnik, posten i zeli sve najbolje za gradjane. Cestitke i samo naprijed.
hocel biti pive u ovom hotelu ?
Svaka čast mladom načelniku opštine. Za mnoge opštine ne znamo ko su načelnici a kamoli da znamo šta su to konkretno uradili.
Sta je ovom Efendicu...gdje ucio posao? Svaka mu cast.
gdje moze da jedan objekat promijeni izgled grada?! ustvari moze, ako je npr ajfelov toranj, ili onaj luk u st.louis...al ne hotel... djeca nam se smiju moj reufe
prvo dvoje nako, hotel fuj
Nemam sta rec za ovog covjeka osim da radi makar nesto, za razliku od svih onih ublehasa. Malo mijenjat na mladje a ne samo stare izmedju stranaka
Zna li neko gdje tacno treba doci ovaj kongresni centar - s koje strane RTV doma?
Tamo dje se zigu sad... :)
@Fant0m a to je gdje stari *ebacu?
KOME? ????
Promijenit ce izgled definitivno. Na zalost ne na bolje. Treba pod hitno zakon donijet da svi koji "igrom slucaja" uspiju ovako odvratna zdanja na naprave moraju ljudima koji u blizini zive i prolaze placat naknadu za traume prouzrokovane gledanjem kiča. Isto tako oduzet sve diplome sa arhitektonskog fakulteta koje su ocigledno djeljene preko stele. Ljudi u svijetu grade cudesa a kod nas se bave neo mahalskom arhitekturom sa primjesama neukusa. Sto je najgore to prolazi. Kako??
MULTIMEDIJALNI DEPANS U ZABRĐU ! Nije za priče, al eto nek se zna ¨! & http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sarajevo/pocela-izgradnja-centra-za-djecu-i-mlade-ikre