Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britanci bi da se j*** a da im ne uđe.
Bosna nema tih problema.
Britanija mi je na četvrtom mjestu, odmah iza japana
Pa Englezi i jesu sve sezonske EU-radnike htjeli izbrisati, pa eto, neka im sad Onslow radi.
Ima da ih vrate iz Irske kao iz Blajburga.
Sad vam je valjda jasnije zasto ja citavo vrijeme tamburam da Merkelovci trebaju izbjeglice zboj keftine radne snage. Prebrst ce sto treba i hoce da radi, a ostatak vratiti nazad ili u ostale EU zemlje. A zbog toga su Rumunija i Bugarska usle, a ne sto su postigli ekonomski progres.
Nacionalne udruge farmera se bune... Pa sta hocete seljachine, vi ste i najvise glasali za Brexit! Da vam je jeftina radna snaga a da nema imigranata... ahahahah.. .e hocete na qrcu.
Daj da mu kod nas regulisemo zaposle nja da mladi ne odlaze a za Britaniju niti je bilo problema a niti su jos ni na vidiku
Glup clanak u potpunosti, Britanija vec godinama ima policu po kojoj vize dijele po porebama trzista (ili barem njihovo misljenje o tome sta su potrebe trzista). Jedina ce sada razlika biti u tome sto ce se to prosiriti i na EU gradjane. Ovo je samo ljevicarska propaganda koju izbacuju ne bi li prepali naredni narod koji im se namjerava suprostaviti. Oni ce moci u GB na isti nacin koji mi koristimo a bi u EU radili.
englezi zale za roboblasnistvom