Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.seebiz.eu/bih/burze/sarajevska-berza-slab-promet-i-pad-sva-tri-indeksa,60998.html
Nestale pare od prodaje rafinerije...Sad se nema vise cime sponzorisati privreda i kupovat socijalni mir.Krivo mi je zbog naroda u RS-u sto mora trpit ambicije Milorada i slicnih.
Zabolje nas šta se dešava u drugoj državi
Stanje u kompanijama je samo odraz politicke situacije!!! vazno je da SNSD nece centralizovanu BiH (iako to niko ne zahtjeva) i da vode rat sa medjunarodnom zajednicom, a koga briga za ekonomijom.
Pa zar nije Milorad Dodik veliki ekonomista i biznismen, on ce spasiti sva preduzeca??? Aja izvinite, on je dobar ekonomista samo za svoj dzep :D...Vjerujem da su firme koje su radile na projektu zgrade vlade zabiljezile finansijsku rast od 50 posto za razliku od ostalih kompanija u RS-u!!