Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnicima duzan plate, drzavi porez a dobavljacima 25 mil. Objekti su pod hipotekama. Dosao do kraja!
Širbegović kompanija je ruglo od kompanije za stručne ljude koji su visoko obrazovani i koji žele napredovati i raditi. Plaće su neredovne, nema nikakve slobode govora, a ova kompanija je dužna državi dosta poreza, to se moiže provjeriti. Uglavnom je katastrofa.
HA haa ha, kreten svoje direktore i inžinjere bi da nabija nogom, što obrazovaniji i sposobniji kadar to on više pizdi na njih.. zaboravi budalu
Lopov i prevarant, papak se hadžija tako što krade prvo od svojih radnika, ne da im njihove pare, diktaturom i terorom im otima, ko se pobuni čitava familija i najdalji rod dobijaotkaze. Šupčina, eto kako je. MAsu otkaza podijeli, malo ko ostaje duže.
Neka oni plate zaostale doprinose i poreze drzavi pa neka onda rade sta im volja. Sirbegovic= tigar od papira.
Kakvi su kao poslodavci Širbegovići za visoko obrazovani kadar da li neko ima info???