Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neshvatljivo je da se po ovom pitanju moraju sastajati nadlezne institucije da uopste raspravljaju o pitanju \'da li SCT treba ili ne treba\' nastaviti ili dobiti novi posao. Jednoglasno, SCT napolje!! Nepojmljivo je da propalo-kriminalna \'firma gradi\' jedan od največih cestovnih, građevisnkih projekata svih vremena u jednoj zemlji. Da je kojim slučajem Austrijski STRABAG dobio posao, mi bi se već provozali prvim kilometrima \'Sarajevskog prstena\'. Mi smo definitivno, ali definitivno beznadežan slučaj!
Radim sa slovencima u trgovini dugo vremena i nije do njih nego do nas.Moje kolege iz Slovenije kada su vidjeli da nam ceste gradi SCT su mi rekli da smo ludi jer su sve poslove u Sloveniji izgubili i vlasnici su u pritvoru.Prije dvije godine su mi rekli da ga nikad nece završiti....
Ova zemlja je dno dna.
Kolji ga..!
sct godinama sastavlja autoput od trebnja do novog mesta i nemogu ga sastavti i ove nase budale uzele njih,a nase firme idu graditi po hrvatskoj i veoma su uspjesni,kolko znam tunel sv. Rok je radila firma iz zenice.
U ekonomiji nema humanosti,Kompanija SCT se i nije ponudila kao najbolja kompanija nego kao najjeftinija kompanija i to je prema nasim glupim zakonima bitno na tenderu ovoga tipa. Vidjeli su rupu u zakonu i,kao svaka kompanija na zapadu,izmuzli su je do kraja. I sto je najgore ovo se moze desiti opet na istoj dionici,a desavat ce se sigurno i na drugim projektima dok se zakon ne promjeni.
jednom nas presli za stednju , pa sad opet za autoput,, necemo se mi nikad opametiti , nek nas svi je.bu ko onu bree olson.....
SASTANAK POČETKOM FEBRUARA??????????? Nevjerovatno, SCT propao, a oni odlučuju!!!!!!!!!!!!!! Sigurno moraju vratiti silnu lovu koju su dobili od SCT-a kao mito!!!!!!! SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majke mila jadne ove zemlje. Koja je to birokratija... Cuj sastanak! Pa bola ovo smece treba odma izbaciti i naci neku firmu iz Austrije da zavrsi ove poslove. Ali gospodin Zidar je podplatio naseg nekog sugavca pri vladi i dobio projekat! Stvarno svaki dan je ova drzava sve vise i vise FUJJJJJJ...!!!!
STOKA SLOVENAČKA