Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@commi hajde ne baljezgaj - nije moj caca is\'o na gazimestan 88e dok je titova bistica bila na ormaru nit trenutno glasa o rehabu CicaDraze Mr Zlobz imao velike ambicije puno para oruzja i mitomanskih dobrovoljaca sa amenom MZa i to je to... ne zato sto se mom starom digla patka da rusi SFRJ nego zato sto je Smrdija bila glavni reketaš bivse YU ako si ti commi previse je i od tebe
KAKO NEĆE KAD CIJELA BOSNA KUPUJE AIRMAX PO 400 KM
Naprave patike za 2$ u Bangladeshu a prodaju ih za 100, normalno da ce imati profita
\"Kompanija je objavila da su porudžbine njenih patika širom svijeta za period od marta do jula 2012. godine povećane za 15 procenata u poređenju sa istim periodom prošle godine, te da imaju vrijednost od 9,4 milijardi dolara.................. ................Kompanija je u januaru PRISTALA :)))))))))))) da isplati nadoknadu radnicima u Indoneziji povodom neplaćenog prekovremenog rada, pa je oko 4.500 zaposlenih dobilo ukupno milion dolara.\" treba li komentar? :)
Znači djeca u Kini, Tajlandu i Bangladešu sada rade za 2 feninga mjesečno, umjesto dosadašnjih 2.5?
TREĆI
hahha dali bonus 4500 ljudi od milion maraka a oni im zaradili 9 milijardi hahahaha majku im fašističko čifutsku.
Šta čini CRISTIANO RONALDO ! ! !