Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarani moji... firma Jami dobije certifikate ali da se zna samo jedno... kada se ide u proces certifiakcije to je ugovr na 3 godine i Jami uredno plati prvu godinu i dobije certifikat, onda kada treba da palt idvije godine kontrolu ne plate i tako onda se priajve kod neke druge certifikacijske kuće i opet, prvu godinu plate pa dvije ne palte pa promjene kuću.. to bi trebali svi znati... o kvalitetu tako-tako, ja jedem njihove pače i neakd su bolje od Hadžibajrića a nekdd bi im j.-.--- sve po spisku,.,.. a o radnom vremenu bujrum ovi št orade neka kazu..
Postala sprdancija ko sve dobija Halal certifikate a nema ni H od Halal.
Cestitam. Ogromne su mogucnosti u halal hrani a i u halal turizmu.
Ma nek priča svak šta hoće, meni je JAMI burek i sirnica ZVIJER ZVIJERSKA !!!
džaba im sto halal certifikata, jučer našao dlaku u kupovnom jami bureku i od mene im alahimanet!!! fuj!
Ma kakav halal. Dobili samo naljepnicu da pise da je halal.
da bi bilo sve istinski hallal, nebi bilo lose i radnicima isplacivati plate na vrijeme.. poznajem neke ljude sto ni onu crkavicu ne mogu dobit na vrijeme
Znaci kupili su licenzu a i ovu reklamu
Bas tako a niko nije ni provjerio odakle resursi dolaze i dali su oni halal da bi njima dali halal certifikat.
...al zato uredno zaobilazi domace poljoprivrednike i sve nabavlja iz susjednih "dobrosusjedskih" drzava te iz Kine... ...a sve HALAL a sve " DOMAĆE" mozda jeste...al samo "domaći prevaranti"