Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je prije sankcija Rusija uskracivala prodaju? Koje je ugovore krsila? Uveli im milion sankcija, zamrznuli novac, a postavljaju se kao da njih neko ucjenjuje. EU je odgovorna za stanje svojih gradjana.
Ja samo te "građane" ne razumijem. Oni su naučeni na malo lagodniji život nego mi, a ne shvataju (jer slijepo vjeruju sredstvima informisanja) kakva katastrofa ih očekuje narednih zima i godina ! Važno je mrziti Ruse i uvoditi im što više sankcija po diktatu Amera - koji će neuporedivo lakše proći kroz svu tu krizu !
Ne lazi - malo, malo, pa se Sarajevu zavrtalo. Treba ostati ovisan o hiru fasista?
Znamo da u politici ima svega, al daj da u izjavama bude makar trun rezona. Neces od njih nista, ne das im nista, branis im svasta, OK. A onda se zalis na nesto!
Ma "vidjeće on svog' Boga" ! Oni će njemu (Putinu) da lupe nove sankcije, to je sve što znaju, ustvari, što su od "kauboja" naučili ! Ovakve "prijetnje" su toliko šuplje da je to više smiješno.
Srbi i Bošnjaci nek lupaju minuse, ali Putina treba odebati za sva vremena!
Bojite li se naroda, ili ste jos uvijek nadobudni?
Mafija. Neka neka jucee je bilo 80 000 na protestima i Pragu. Pocelo je a nije jos zima. Sta ce tek biti u januaru.
ima peleta po 700 KM
Ne bojimo se sjede u svoj avion i pogleda da je legla plata 15.000 eur.
Naravno foteljasi,vas dakako nikog i niceg nije strah. A raja neka pushi..
Jeste ali po džepu običnog radnika.
Bojis se ti naroda u svojoj drzavi...
tesko njima s vama a sta li ce s nama bit
Komesari u EUSSR ko u vrijeme Tite i Staljina 😂😂😂
još jedno hazarsko gownno, kako ćete visiti, niste svjesni!za sve laži ,manipulacije, kradju, lažno predstavljanje, ubistva, plandemije, trovanja!!!
Nisam rusofil, ali brate ovakva izjava "ako se energija bude koristila kao reakcija na naše odluke," je licemjerno. Pa bog ti dao znaci neko nebi imao pravo ni reagovati na ono sto neko drugi odluci. Svasta.
Opšta "šupljoglavost" ! Važno je šta narede kauboji !