Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj nagli porast je zato jer su ti Kinezi većinom došli u Hrvatsku zbog Svjetskog prvenstva, pa kad su već tu, onda posjete BiH. Ljetos koliko hoćeš Kineza sa hrvatskim dresovima.
kome nama...mislis neprijavljeno po kucama
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravi nezavisni čovjek, koji ne polaže račune nikakvom šefu stranke, nego narodu - čovjek koji može biti lider za novu Bosnu i Hercegovinu - HADŽIKADIĆ! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini čovjek bez finansijaskog interesa u utrci za Predsjedništvo BiH – Prof. dr MIRSAD HADŽIKADIĆ. #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno.
Normalan narod nema nista od tih turista
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = = > www.Hotmiss.top
ja ne znam ni sto nam dolaze kad nemamo sta za ponuditi
Koliko turisti troše u BiH, a koliko u svijetu: U 2017. ostavili su nam 1,4 milijardu KM --------------------------------------------- VI ZNATE, CIJELA ZAPADNA HERCEGOVINA NE PRIJAVI NIJEDNOG TURISTU, MEDJUGORJE PUNO, A ONO NA PAPIRU PRAZNO, A ONI ZNAJU KOLIKO KO POTROSI? ETO PROSJECNI SKUTOR IZ MEDJUGORJA VAM JAVI KOLIKO SU KOD NJEGA POTROSILI?
Hrvatska lider!!!
Odlicna cifra
I gdje su te silne pare?
Hvala im za svaku marku
Al su politicari potrosili 2.8 milijardi
👍🍺🇧🇦💰