Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemlja bogata svim resursima, ugalj, sume, voda pa evo srebra i zlata ima.Najtuznije sto od svega sto je bogata korupcijom i politicarima koji bi za licni ineres prodali i brata rodjenog. Ovdje ce se neko utalit dat pod koncesiju sve ovo bogastvo a obican narod nek gleda i nek zivi od 500 KM mjesecno.
@Bazel Korumpiran. Sve ima na google.
@Black Wolf SPISAK MORA DA POSTOJI!!!
Nismo budale da kopamo i kojekakve studije da izvodimo, lakše je narod opteretiti sa nekim nametom i eto para, a vi, vi stranci kopajte istražujte, ulažite i razvijajte tehnologiju i znanost,...i naravno nosite naša bogatstva sa sobom,...
@DrinaDespot OK za zlato ali biće zarade i od druguh metala -)))
@DrinaDespot valjda oni znaju bolje nego mi koji ovdje tipkamo, mi ne znamo ni da imamo zlato i sebro u državi, zato nemoj da mi računamo, kod nas ništa nema "računa" da se radi,...
U SRBIJI MOGU NACI SAMO MASOVNE GROBNICE I RATNE ZLOCINCE.
E JESI DEBIL JARANE PRAVI OVDE SE GOVORI O ZLATU KRETENU,MORA LI SVAKA VUĆI NA POLITIKU
evo vam pravog razloga zašto Srbija i Hrvatska svojataju BiH
Šta nam se koristi kada englezi imaju koncesiju na njega ...mi to zlato možemo samo gledati preko TV na pripadnicima engleske krune.
odo da glumim Bogarta u Treasury of Siera Madre
za 1kg. zlata moraš tri brda naglavačke okrenuti i ko zna koliko šume posjeći.
72 * 50,000 = 3,600,000 Nije neka bijesna para. Toliko uzmu dva poslanika u državnom parlamentu za 4 godine.
@asfsgsf Novinar je stavio u naslovu bio da su 72 kilograma pronađena, pa je ispravio na dubinu od 72 metra.
Evo viljuški...
Opet ce doci neki bogatun kao onaj onomad iz Australije nase gore list, muljati , obecavati kule i gradove i gotova prica! Bojim se da od toga nema nista!
sad ce doci englezi i reci: vi ne mozete tu vadit zlato bez naseg znanja
Samo da se sve uradi po ekološkim propisima ako budu šta radili. Rumunjska je isto bogata zlatom, ali su zbog korupcije, vađenje zlata dodijelili nekoj rodbinskoj firmi bez iskustva (zvuči poznato?). Rezultat - najveća ekološka katastrofa u Europi nakon Černobila. Otrovna voda puna cijanida je poplavila selo Geamana, a trajno su zagađeni i podzemni izvori, okolne rijeke i jezera. Zagađenje seže čak do Crnog mora.
Priroda u BiH se sustavno uništava već skoro jedno čitavo stoljeće. Jablaničko i Ramsko jezero su zauvijek uništili prirodni ekosustav, a Popovo polje je neupotrebljivo zbog plavljenja, iako mnogi tvrde da bi moglo nahraniti cijelu bivšu Jugoslaviju. Je li itko odgovarao za nedavnu katastrofu u Lukavcu kada je zagađena rijeka Spreča i njena okolina???
@feferonx Plus dodaj koncesija za mini hidroelektrane koliko hoces, i to po nacionalnim parkovima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MAFIJASI i LOPOVI spremite se za lov,...
dajte barem jednu vreću za Bakira!
Znaci opet smo najebali odoh po pasos!:)))
opaa sad će Baaakir zlatne kašike pravit
https://www.akta.ba/vijesti/kod-varesa-pronadeni-do-sada-najveci-dokazi-o-kolicinama-zlata-i-srebra/95719 Ko sada laže o količini po tooni ?
U Nasoj rijeci interv.sa nacelnikom opcine Vares i gospodin fino kaze da je to sve samo medijska propaganda, da nema nista zvanicno, te da su iskopine zlata i srebra Grimove bajke .. kome sada vjerovati ????