Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOP PROIZVODIMA IZ SRBIJE - KUPUJMO DOMACE
Ja bih dodao i proizvode iz hrvatske.
Kakvi su ovo klubovi? Masonske loze? I naravno, samo 387 :)
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
ma nije to nista,vraticemo mi to kad se omladina vrati na selo i posveti poljoprivredi
Opet vicevi u top komentarima.
Evo bajke o dobrom životu u bivšoj Jugoslaviji. Ćopavi magarac uzimao kredite da pravi megalomanske bunkere za svoju guzicu a sada ja i moja djeca vracamo njegove zajebancije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja sam za kredite ali da te pare idu u obnavljanje firmi i nalazenju menadjera za prodaju. tad ni jedan kredit nije problem vratiti drzavace imati para a narod lijep i lagodan zivot.
Imamo veoma nizak vanjski dug, i umjesto da to iskoristimo i zasucemo rukave i postanemo normalna srednje razvijena zemlja, za par godina ce nas dug ugusiti i sve cemo prodavati u bescijenje. Nema sumnje da je to ono sto prizeljkuje i Dodik, ali i ovi federalni lopovi, Covic, Izetbegovic i ekipa. Ako ih sve zajedno ne zatucemo motkama, nasa djeca ce se suociti sa mnogostruko vecim problemima nego sto ih mi imamo danas. AATO LJUDI, SLJEDECI PUT KAD ISKRZNU NEMIRI, NEMOJTE SJEDITI KOD KUCA, JER TIME UBIJATE VLASTITU DJECU! IZADJITE NA ULICE I POTJERAJTE STOKU!
suma sumaru (nagadjanja): - 3/10 kredita otislo u plate - 3 /10 kredita otislo u kriminal plus predizbornu kampaniju - 2/10 otislo u vozni par i ostale privelegije -1/10 otislo u socijalna davanja -1/10 otislo u ulaganja tipa posticaj i sl.
U BejHa sve je sovinizam i nacionlizm , npr ovaj retardirani korisnik Anonimni Alkoholicar umjesto da kaze kupujmo domaće stop uvozu on to odmah prebacuje na sovinizam i nacionalizam... kao da je Srbija dala kredite BiH i potrosila... to sz domaći zadužili i potrošili ... olje bilo stop Bakiru,Čovću/Lijanović,Dodik mafiji i sl. a svako ko imalo je pismen zna da treba kupovati domaće
Vidim svi bi mi da podrzimo domace, ok je to ispravno ali to samo na portalima... Gledam u Sarajevu sve komzum do konzuma pun naroda, a nigdje Bingo ili Amko... Ali eto izgleda da je napaceni bosnjo vise IN kad kupuje u "stranom" marketu...
Potaknimo stvaranje novih biznisa i proizvoda i prestanimo biti uhljebistan.
Ako već morate kupiti strani proizvod (ne postoji proizvodnja toga u Bosni), kupite hrvatsko, njemačko, austrijsko, NIKADA SRPSKO!
pitanje svih pitanja je da nam daju podatke za svako pojedinačno kreditno zaduženje u šta su potrošili.????????????????????'''''''
Babylon^2
Evo znamo podatak koliko smo zaduženi. Mene zanima da li postoji podatak koliko je love stiglo u vidu donacija , konkretno za FBiH ?
Ovaj dug je sića. Pa više para imaju na domaćim bankama građani Bosne i Hercegovine. Kada bi samo neko žestoko zavrnuo ruku političarima mi bismo za godinu dana bili preporođeni.
Evo bajke o dobro životu u bivšoj Jugoslaviji. Ćopavi magarac uzimao kredite da pravi megalomanske bunkere za svoju guzicu a sada ja i moja djeca vracamo njegove zajebancije.
Priglupi proizvodu incesta, vi komunistička gamad ste za sve ovo krivi.
O čemu ti pričaš bolan ne bio ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve se svodi opet na jadnog covjeka s ulice na njegov porez i da kupuje domace
ne dajte nam vise marke kredita, molimo vas gospodo
Bog (mmf) te cuo!
Zelim,jer kad nemogu normalno da zivim neka i uhljebi osjete kako je bez plate,ukljucujuci Covicevu cerku u CBBIH,Zutaljovu hanumu u Drzavnoj bolnici,Zeljkovog sina u EPBIH,Kozarica sa 16.500 km plate i zene mu u agenciji za bankarstvo sa 7.500 km,Krmka i policije mu RS-a....etc
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije problem što se zadužujemo niti je ovo veliki dug. Problem je kako se uzete pare iskoriste.
Jedini problem ove zemlje su "uhljebi",sve ostalo je posljedica!