Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci dobitnici su nase pumpadzije, kod njih ce snizenje biti tek za pola godine jer kako kazu oni imaju zalihe koje su platili po staroj cijeni ali kad se desi poskupljenje odmah reaguju i povecaju cijene, pitam se sto i tada ne ostave cijene i kazu imamo zaliha pola godine po staroj cijeni.
Sad je već $26.55.
novi praznik - LEJLETU L OKTAN .
jos da se Drina vrati na marku, i niko sretniji od bosanaca XD
popusis mi na drini
Stavrno mi nije jasno zasto se na ovaj pad gleda tako negativno, potrosnja raste, ekonomija se oporavlja i bilo bi dobro da se ovako nastavi. 2008. Godine kad je barel bio 30$ dizel je bio 1,30 KM, zasto sad nije 1,20?
zato sto imamo akcize za autoputeve i fond pio
@god Free e ja bih za svakog dizela naplaćivao duplo, na tehničkom ne bih pustio ništa ispod euro 2 (znači ko nema euro 2 vozilo, ugradi katalizator) a ove što dime plavo skroz bih isključio iz saobraćaja. imaš auta starih 20 godina koja zagađuju manje nego današnji dizeli.
Komsija meho sto voza.dvicu.....sad ponekad.moze i prave nafte u njega nasuti
loža ne mrzne jel
ja sam najveci dobitnik....umjesto kao prije 2 godine da platis 1,58€ po litru dizela,sad ga platim 93 centa...a jos manje ga vozam nego tada....sad se neko pita sto sam dobitnik??Eee.....pa lijepo mi da vidim male brojke na pumpama....pa makar ga i ne upalio....
Jedini dobitnici u BiH su vlasnici benzinskih pumpi
I autobusi. Cijene karata ostale iste, a cijena dizela pala pola marke po litru za godinu i po.
i stranke koje finansiraju!!!
Pumpe u Ljubuskom.