Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Klas, jako lijep potez!
...hocel ko pipkati hostese u onoj guzvi? ufff :-))))
...najsladji potezi :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
NOVI VLASNIK KLASA JE PRAVI PODUZETNIK I PRAVI GOSPODIN! SVAKA ČAST KLASU! ŽELIM VAM SVAKO DOBRO I NAPREDAK U VAŠEM RADU! Napokon se neko sjetio građana i poželio da ih počasti za praznik! Moj :cmok vama!
@poznat_mup_ks, neka ti mama i sestra nešto podjeli. Da, baš to na šta si mislio!
S ovim ranije napisanim ne umanjujem jako lijep potez uspješne kompanije Klas.Bravo za njih u svakom slučaju.Nastavite s uspješnim radom i želimo Vam sve najbolje.
Kao što neko već ranije reče.Baš u pravo vrijeme podjela kifli.A znamo kada se kod nas besplatno dijele kifle-posle tevhida.I treba ga proučiti rahmetli GRAS-u
i opet Tešanj..Gdje je onaj što nas proziva,,
uhhh , bit će preživanja po tramvajima i autobusima ..... kad pojedini još ponesu suhog mesa i sira pa pođu mljackat i ćamtit :)
ma BRAVO !!!!!! tako se to radi...neće rezultati i uspjeh sami od sebe. mora se malo potruditi...malo marketinških napora...super potez...nadam se da idete u dobrom pravcu... od mene imate podršku...kupujem Klasove proizvode kad god mogu
JAKAKO
Lijepo od Klas-a, ali sve ce to stoka razgrabati a sto se tice dzeparosa njima ce biti divan dan ;)
Samo da hostese budu u kratkim suknjicama .....kifle manje vise
Mogli bi pekare otvoriti u tramvajima, pošto nemaju struje...
Ponesite i zlatne kašike. Možda bude kakva čorba.
bice i dzeparosa u trandzi:-)
Da li ce Klas ovo dijeliti i u Istocnom Sarajevu 09.01.2016. ili da bojkotujemo te muslimanske proizvode iz klasa ?
01.mart je drzavni praznik koliko i 09.januar.
Cudi me da ne dijele jer je 90% Sarajeva papak do papka.
:)
TOP NEWS - Politicari najavili demonstracije - dijelite besplatno bijeli hljeb u tramvaju a nama ga zelite zabraniti.....
kazu iz povjerljivih izvora da se u narodnoh kuhinji dijeli bijeli hljeb. Tako da nasi "politicari" ne zele da budu diskriminisani.