Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast direktoreee !!! Pitanje jeee sta su radile ranijee upraveee?! Ovo je cisti primjer kada mlad covjek dođee na celooo i napraviii ovakve rezultate. Nije mi jasan ovaj nas narod koji je u stanju kuditi ovako odlicne rezultate poslovanja, da bar ostala preduzeca imaju ovakve rezultate.
@zemljanin1973 Čovjeka lično i ne poznajem! Samo govorim o činjenicamaa, ali našem narodu je tesko prihvatiti da mlad čovjek može napraviti ovakav uspjeh! I očigledni da ne znaš, jer ovo preduzeće nije bilo u rukama SDA-ovaca, da te upoznam : KUBURA AMIR SBB dva mandata, EMIR ZLATAR SDP ! Tako da hajmo stvari postaviti onako kako jesu.
Svaka čast Tera, samo naprijed...
Jos pije domacu vodu :D
Najbolj poslovanje jer ih najbolji covjek vodi i upravlja njima koji je mogao da im se ikad desi.Uz Vas smo direktore i zelimo Vam jos puno ovakvih rezultata i sjajnih dostignuca.Vi ste nase svjetlo!
Najbolj poslovanje jer ih najbolji covjek vodi i upravlja njima koji je mogao da im se ikad desi.Uz Vas smo direktore i zelimo Vam jos puno ovakvih rezultata i sjajnih dostignuca.Vi ste nase svjetlo!
Dokaz kako mlad čovjek može biti i poslovan, i uspješan na svim životnim poljima istovremeno.Samo naprijed i svaka čast
Svijetla tačka SDA-ovih kadrova, čestitke!
Po komentarima mi se cini da ovi vole u trznim centrima da kupuju...a zaboravili ste da su nam pijace uvijek bile dostupne....seljaci ne znaju da pohvale uspijeh. Ovo samo ima kod nad ovako...da nam je blatiti svakog na svakom koraku. Svaka cast za ovako uspjesnu 2016.god. jos veci uspjeh da ostvarite u tekućoj godini.
Kome moze smetati ovako pozitiva vijest! Ovo je uspijeh grada. Svaka cast!
Dokaz da mladima treba dati sansu da upravljaji nasim institucijama. Samo naprijed!
Bravo direktore Tera 😀
nista onda ode i ja na pijacu prodsvat
MA DAJTE MOLIM VAS,ZUKIĆEV POTRČKO,POČETAK KARIJERE JE DIREKTNO VEZAN ZA ČUVANJE DJECE OVOG KRIMINALCA,NAKON TOGA ZA NJEGA JE VEZANA AFERA FIZIČKOG OBRAČUNA DA BI PREUZEO OPŠTINSKU ORGANIZACIJU,NAKON TOGA ZAJEDNO SA NAČELNIKOM TROTOAROM UNIŠTAVA ZOI 84 I TARABA NEKU SEKRETARICU ŠTO GA I RAZVODI OD TADAŠNJE ŽENE DA BI U OPŠTINI NASTAVIO DA TARABA MLADE CURICE IZIGRAVAJUĆI SAVJETNIKA...
Hahahahaha, kod indiijanaca bi se zvao: "ONAJ KOJI TARABA" :)
glup ovaj nekakav OKsarajevoOK pa ne daje mu vlada pare da bude pozitivan
@bossss Glup, glup, nego sta ;) Al naivan ni slucajno ;) Zbog Vladine uredbe, samo na direktorovoj plati povecana je dobit za cca 90.000 KM, a gdje su UO, NO i ostale gluposti... Al eto, ima vas pametnih pa mu zanosite damu u krivinama ;) hehehe... Samo ga vi podrzite da ide na listu 2018, pa da vidimo koliko fkt vrijedi...
Sve cestitke za ovako perspektivnog direktora Kamo srece da imamo jos ovakvih
Hajde super, nek je hairli.
Uh rezultata u firmi u kojoj nikad nije bilo gubitaka ;) Samim tim sto je Vlada smanjila plate i nadoknade za direktore i odbore usteduo je 400-500.000 KM... Sto nije pravio rezultate u ZOI84??? Ne vucite za jezik !!!
Istina gubitaka prije nije bilo,ali je dobit bila 20 000 km. Kako su bivši direktori kupovali automobile ženama i vodili porodicu na ljetovanja...sve informacije su javne i uvijek su dostupne javnosti koji su predati i sindikatu preduzeća. Sta čovjek da uradi da mu se kaze svaka cast...
@Asja296 tu pricu mozemo da ostavimo za nekoga ko ne poznaje prilike u SDA. Kad je toliko dobar, onda 2018. na listu pa da vidimo sta ce narod reci. Mozda bi i on kupio automobil zeni i poslao je na more, samo ne moze jos da se odluci kojoj ;) Uglavnom, nek je ziv i zdrav i da ima nafake, a ne mora da prosipa ublehu o "uspjesima"... Kad napravi tako nesto bez SDA, mozemo onda o svemu... To tada, bolje neka se brine o nekim stranackim stvarima...
Bravo direktore!!!!!