Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BiH ovaj moto ne prolazi 😕
Zapitah se ko... Pa otkrijem da je robijala 4 godine u Americi, pa poslije o tom napisala knjigu - kaze nije kriva, lazno osudjena, muz (bivsi) je ustvari kriv za sve. No srecom, tamo su joj andjeli ukazali pravi put, tako da nije dzaba isla u tvorza. Takodje, po Twitteru sharea diskreditovane teorije zavjere tipa "pedogate" a po LinkedInu jos blesavije Qanon teorije zavjere. Obozava takve ultra-desno, ultra-loonie teorije zavjere. Red happy-happy-joy-joy poruka, red zavjera.
Ista ja kad sam bila malo mladja
za vrijeme zlatne groznice ne treba kopat zlato vec prodavat lopate budalama. Otprilike na to se svode bombasticne konferencije