Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Bosno i bravo Bosanci Samo pozitiva ;)
džihadbosna 20.03.2012. u 00:53 @Kalesijanac hvala za informacije Kalesijanac, o divljaštvu i načelnikovom sinu kabadahiji se ne može ništa čuti na SDP televiziji, niti se moglo čuti u sdpovskoj emisiji 78 minuta...nakon tvog komentara, proguglao sam malo i saznao da je načelnik općine Kalesija Omerović SDP-ovac..i sve je postalo jasno......... Nije on SDP-ovac, on je SDA, koliko ja znam. Ne znam gdje si tu informaciju pronašao.
Ne kontam sta bi obicni citatelj trebao da zakljuci citajuci ovo, osim da je neko nesto prvi napravio i potrosio 800.000KM, a ni rijeci o tome koliko je to isplativo, i kada ce se vratiti ulozeno. Tek tada bi mogli znati da li je ovo bio jedan od boljih nacina da se potrosi navedena lova, a da ne pricam o tome da je nesto sto treba sunce postavljeno u zoni koja ne mislim da ima najvise suncanih dana u BiH.
sta ce niksa,veze sa zivotom nema,al mu je zato zlaja postavio svog roleta jasenka za savjetnika, da bi ga nasavjetovao.
@Kalesijanac hvala za informacije Kalesijanac, o divljaštvu i načelnikovom sinu kabadahiji se ne može ništa čuti na SDP televiziji, niti se moglo čuti u sdpovskoj emisiji 78 minuta...nakon tvog komentara, proguglao sam malo i saznao da je načelnik općine Kalesija Omerović SDP-ovac..i sve je postalo jasno.........
Kako me nervira ovaj načelnik Omerović, to je čudo jedno. Što kažu, ne možeš ni čokoladu otvoriti, a da on ne dođe na otvaranje, i da se uslika. Pa klocu jedan, kako to da te niko nije slikao kad tvoj sin slupa treće auto koje si mu kupio od naših para. Niko da te slika kad plaćaš kauciju tom istom sinu od 200-300 hiljada franaka, da ga vadiš iz zatvora. Onom istom što šamara djecu po Kalesiji kad kažu da mu babo nije dobar načelnik. Odakle tebi pare za sve to. Ajd to ti nama lijepo objasni. Cijela Kalesija zna koliko si ti dobar od ovih projekata, lijepo bi bilo da i ovim ostalim što čitaju malo pojasniš izvor prihoda. Kako je kupljen prostor na mjestu današnje pijace, pa odma nakon toga si izmjestio već postojeću staru pijacu na to (pogodnije) mjesto, sa duplo većim placarinama. Daj ti nama prvo to objasni načelniče, pa onda sa Nikšićem otvaraj Elektrane vrijedne 800k
hoće li moći ovi mafijaši i izrabljivači običnog bosanskog čovjeka, mafijaši iz Haračija tačnije iz Babine Luke, općina Kalesija, da ovom svojom solarnom elektranom napajaju jednu sijalicu od 100 W ??
Federacija se gradi a rs umire od gladi jel tako Mitre iz rs
ja od sad idem u kalesiju da nabacim farbu,hebo jadran
I Nijemci su skontali da je solarna energija preskupa i da je ulog/dobitak previse neprofitabilan. Ako se Nijemci zale na previsoke cijene sta cemo tek onda mi. Nije ovo Spanija ili Sahara.
Pa zar se nije moglo naci neko suncanije mjesto u BiH ... nije mi jasno misim nemam nista protiv kalesije ali vise suncanih dana ima bilo koje mjesto u hercegovini ...
Država za bogumile.
Nema pojma ovaj međed koja je razlika između megavata i kilovata. Da ove crvene funjare imaju pojma ne bi stavili diletanta za direktora EP.
Veliki dan... Pa gdje su mediji, novine, televizija da o ovakvim ljudima i ovakvim poduhvatima pisu nadugacko i nasiroko...
HAHAHAHAA ... PA NIKŠIĆU KONJU JEDAN, LJUDI PIŠAJU KRV PO TERMOELEKTRANAMA A TI SE NISI UDOSTOJIO DA OBIĐEŠ LJUDE, SRAMOTO JEDNA! NEKA TI OVI PIŠLJIVI PROJEKTI ČUVAJU SOCIJALNI MIR, VADE RUDNIKE I ČUVAJU LEĐA .... KATASTROFA!!