Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam rodom iz Visokog. Ovog covjeka licno ne znam i mogu komentarisati kako posluje. Za vas koji pisete da je Visoko ovo ili ono, Visoko je jedno veliko prkno. Grad u kojem ima po nekoliko firmi u gotovo svakom selu, ALI u svakoj od njih se radi i subota, u mnogo njih radnik radi 9-10 sati, a u nekim i praznicima. Plate bogu plakat. Godisnji se daje kad poslodavcu naumpadne da da. Moj otac je pred penziju. U njegovoj firmi dobiju 10 radnih dana godisnjeg. Ti ljudi zivota nisu vidjeli.
Visoko je grad par porodica, grad monopola nad pravima radnika, nad cijenama. Jako dobro kontrolisu siroke mase. Ako se zamjeris jednom od njih i po cemu ili ako se istices nekim napretkom samostalno donoseci pozitivne promjene u Visokom postajes nepozeljan i vrata su ti svuda zatvorena. Visoko ne prasta rad i napredak, nego podanistvo, sutnju i teror par porodica. Oni koji su u Visokom.pokusali nesto bolje su indirektno otjerani. Licno ovakvih nazalost znam mnogo.
Visoko najaci grad u Bih definitivno a 6 bio u Yugoslaviji a ni danas nije slabiji kraljevski grad i gradani
Pa tu je nastala Bosna, tu je pisana Povelja Kulina Bana itd! Visoko je grad!
Jakne u Visokom možeš kupiti za oko 200 KM vrhunskog kvaliteta. U odnosu na smeće koje možeš kupiti u SCC-u ili slično...
Sjecal se ko onih trenerki "Eurosport" poslije rata? E to je SCC u odnosu na Visocku jaknu!
KTK je nekada bio zaista mocan. 80tih su stigli i do južne Amerike. Bile su slike zadovoljnih Brazilaca, Argentinaca koji su nosili jakne KTK. I to slike u onim starim klasicnim albumima. To su nosili kad je u nas ljeto. Tamo je tada zima. Ma čudo su bile bosanske firme u ex Yu. Sad je sve to na niskim granama. Nekada je sve bila idila !!!!
Barbarizam. Ubijati životinje da bi nosili njihovu kožu koja nam realno nije potrebna. Isto kao kad bi sad došli vanzemaljci i gulili našu kožu i nosili je.
Pa sta ces raditi sa kravljom kozom koja je ubijena radi hrane?
Gospodin Dzevad i njegova porodica su za svaku pohvalu!!!Radi se o veoma profesionalnom covjeku a prije svega o velikom domaćinu.Zelim ti svako dobro prijatelju.