Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privatizacija je sve unistila.Cetnici nisu ni 10% unistili u ratu koliko je " planska privatizacija".Najmanje 1000 dobrih firmi , hotela ,.....
reci SDA i SDP kriminalci
Ako nema više apartmana 503 mene ni hotel ne zanima. Što je to dobra soba bilaaa. :)
Sto se hotela tice najbolji opis bi bio dozivljaj led reklame sa imenom, naime par puta smo bili "gosti" tamo, i kad se vozis kroz Tuzlu, prilazis toj visokoj zgradi i tamo u nijansama svijetli : Hotel zla .... Slova Tu su pregorila! I hajde do treceg sprata i nekako a cijena paprena, skoro sto km! Kolegica se sefnula otisla na sedmi sprat i izasla iz lifta - hodnik mracan, vlazan, ma to je kao u horror filmu. Jedva je pozvala lift nazad. Kad je izasla iz lifta - blijeda ko krpa.
Znaci ovako,prvo podigli par miliona maraka kredita i NISU da vratili. Drugo,radnici i hotel "sminkali" plate i svjesno isli u prevaru banke i svako svakome bio zirant. Trece,priznaju da su radi nekih povlastica primali radnike koji im ne trebaju (68 ljudi ja mislim) ne misleci da je to preko 50 hiljada maraka mjesecno sa doprinosima.I na kraju - neko im drugi kriv.
izvarali i bamku i sve i ovoga covjeka iz slovenije ogulili za 10 ak miliona i sad opet neko im kriv. ovo samo kod nas ima
Hotel Kalin (Bugojno) je opstina (citaj SDA) prodala za saku kikirikija a novi vlasnik je od hotela napravio stanove
"... malo se kaska s platama " Zašto direktorica Simic ne navodi da radnici Hotela Tuzla 2 godine rade bez ijedne primljene plate. Ta informacija vjerovatno za upravu Hotela Tuzla nije bitna.
Renovirali ga ko guzicu. Pa sta uradise od onako lijepog hotela? Koji arhitekta je odgovoran za ovaj zlocin? Pa ovo je cisti urbicid.
posto je renoviran ko guzica, znaci guzicid!
Sobe kao 80-ih.
nemaju tuzlaci gdje da guze moraju se gutiti po autima pa im se djeca rode krivih kicmi😁😁😁😁😁
Po meni los managment je unistio hotel a slovenac je imao cistu racunicu u ovom poslu podigo 15 mil za investiciju isiso 7,5 mil na privatni konto na kipru i proglasio bankrot to je klasicna prevara
ponovo zatvoreni komentari na audiju. samo da znate u kakvoj feudalnoj državi zivite i kako će se sve fino zataškati ako vam dijete ubije podivljali sin kakvog guzonje
cij je sin , reci da znamo?
Vec su utvrdili da se audi kretao dozvoljenom brzinom. Tako da se radi o klasicnoj nesreci. Kao da je neko budala. Kakva korupcija vlada u ovoj drzavi i kakvi banditi i kakva stoka ima vlast u rukama to je nevjerovatno.
ko vam hebe mater , Tuzla je najvece razocarenje , dopustili su da im par SDA seljacica iz Banovica pisa i sere po glavama.
A sarajevo onoliko dozvolilo da nema vode... Ne znam sad ko je vece i najvece razocarenje i ko je dozvolio da im par seljacina sere i pisa po glavama...
Jos kad se u citavu pricu doda i informacija da je samo stotinjak metara dalje izgradjen novi hotel Bristol... neke stvari postanu jasnije.
Gledajući globalno..nas je komunizam uništio mentalno.Mi nemamo pojma o kapitalizmu,drugi iz Istočnog bloka su se brzo priligodili i donekle dobro izvršili tranziciju..mi u Bosni svi..osim Hercegovaca uništismo sve od bivše SFRJ,pokradosmo,a i dalje gledamo kad će nam "država otvarati fabrike" jer smo na tu sisu svi naučili,osim Škutora..
Ko se bolan prilagodio u Istocnoj Evropi? Kad je jedna sila kao Rusija potpuno ekonomski unistena privatizacijom i kapitalizmom, sta ocekujes od jedne malene i jadne Bosne koja je jos povrh svega i unistena ratom?
@kabanica Slovenija,Češka,Slovačka,Mađarska,Poljska....Naravno nije BIH ,jedini propalitet, ali je propalitet, što duža tradicija komunizma, veća tragedija u kapitalizmu, a Rusija nije tako propala,volio bih da stvarno jeste ,onda srbi ne bi to toliko qurčili da je Rusija slaba
hvala bogu pa ta generacija koja je sye__bala ovu zemlju lagano umire
@LjepiHuso .. džaba, znam dosta djece ovih "uspješnika", sve debili .. žešći