Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze nas ni korona virus ugroziti koliko nas ugrozise domaci SDA SNSD i HDZ narodni dusebriznici ( LOPOVI). Odvojise nas od zivota
Nas najvise ugrozava NEPISMENOST, PRIMITIVIZAM, ZAOSTALOST I MITOVI I LEGENDE prisutni i kod Bosnja i Srba i Hrvata. U ovoj zemlji je Deda Mraz negativan lik, pametnom dovoljno...
U BiH ni recesija nije mogla uspjeti.
o kojoj ekonomiji pricate, jel o akcizama koje su uveli prije 2 godine i sad ga pušimo, e j..em ti ovakvu drzavu ako se moze nazvat drzavom..
Ja kakve vi nebuloze pišete, to je za ne povjerovati, Ako je bilo 8000 kineza na godišnjem nivou i nek je svaki kinez ostavio direktno i indirektno u BiH ostavio 1.000 KM, što je nemoguće ali eto, dolazimo do cifre od 8.000.000 KM, e ako će 8 miliona maraka uticati na našu ekonomiju, onda ja stavrno odoh skočiti sa mosta.
Turizam je pravi balkanski biznis, malo radiš, malo ulažeš i malo zaradiš, a tvoji ljudi sline za zapadom, pravim poslom i dobrom zaradom.
Legalizujte marihuanu .... ...!☝️
naravno da će ugrozit i to tzv najuspješnije bh kompanije tipa bingo iz razloga sto je većina proizvoda proizvedena u kini i u startu upakovana u bingove vrećice ili konzerve 😉
Inace smo do pojave koronavirusa bili u uzlaznoj putanji...
Uzeo Kineske japanke jednoj zeni a ona me zove i puce osmijeha Pala kisa i raspale se
Ako nama pomoć ne dođe, tj. plaća za vojsku, policiju, držanu službu i investicije, gotovo je... Država je već podjeljena. Pravi autoputeve za Beč ili Istanbula a ne za Beograd.
Ja konto opet onaj Cavalic EX-xpert
@gooUser1580462480 Nije Cavalic ali slican je EX pert :D Ajmo sada da usitnimo! Direktan uticaj prilikom NEDOLASKA Kineza osjetice turisticki SDA radnici na celu sa turistickim SDA glasacima.Pokoji zalutali shop owner, koji nije dio tala ce da prihoduje manje nego prosle godine, sto ce imati za cilj da se i on odgurne u EU brod.HAJMO SVI KOD DJOLETA :)
Ugrozice svijetsku ekonomiju! Recesija, kad stane ekonomija 2 svijetske ekonomske sile staje sve. Nema izvoza, e sad, fale djelovi za sve fabrike iz svih svera na svijetu. Gube se milijarede dnevno. Pa ce opet biti otpustanje radnika sirom svijeta na svim sektorima.
Koju ekonomiju???
Vece je pitsnje moze li ugroziti ekonomiju njemacke, to nas zanima...deutchland uber alles
Ekonomiju Bosne i Hercegovine ??
e volio bih ga vidjeti ko je marku zaradio od kineskih turista!!! sve je dobro, samo nek se arapi ne razbolijevaju, jedino od njih nafake
istina. vrijedniji je jedan arap od 100 kineslih turista. trose 2 eura dnevno, u grupama prave guzvu i nemaju pojma sta je baksis. uvesti im vize podhitno.
kinezi se rasporedzuju po evropi i svijetu,i mi smo dio kineske strategije,bicemo eutanazirani preko noci,ceka se pocetak pustanja virusa u svim vecim gradovima,lijepo smo se druzili,vidimo se u citulji.